Hej, szukam filmu który skladal sie z opowiesci halloweenowych, pamietam, ze w jednej
części było o wilkołakavh, a potem dziewczynka, która została w domu sama pisze z jakąś
dziewczyną na czacie a tą dziewczyną okazuje sie byc jakis zabójca który chyba jest w jej
pienicyy, prosze pomozcie
Witam, szukam filmu animowanego o foce (bodajże, już nie pamiętam było to 5 czy 6 lat
temu), która jakimś cudem trafiła na wyspę, lub do jakichś ciepłych krajów. Być może były
to nawet dwie foki, które gdzieś tam zgubiły się na morzu. Był tam chłopiec no i razem z tą
foką nurkował bo ta foka chciała mu coś...
Witam was.
Szukam filmu gdzie fabuła rozgrywa się gdzieś w Tajlandii albo Indiach nie wiem na 100%
ale dla tego że tam jest dużo słoni i wiem że to Azja to stawiam na te 2 państwa, w tytule
było coś związanego z słoniem. Jest tak że chłopak przyjeżdża chyba z USA do tego kraju
aby przekonać jego starszego brata...
Witam, szukam filmu który kiedyś obejrzałem a konkternie o podróżach w czasie. Była w nim dziewczyna pochodząca z rodziny która mogła podróżowac w czasie i był tez chłopak który też mógł podróżować. MIeli tez do tego specjalną maszyne która umożliwiała chyba kontrolowanie im tego, na początku sie nei lubili ale później...
więcej
WItam! Poszukuję filmów, które są podobne, maja podobna tematyke co Film
dokumentalny BARAKA, SAMSARA. Filmy mega zajebiste, i z checia oglądnąłbym wiec
tego typu producji. Z góry dzieki za pomoc w naprowadzeniu!
poszukuje filmu z którego pamietam tylko jedna scenke ( poniewaz ktos mi go
prezentował, i własnie tylko tę scenke zapamietalem)
Siedzi 2 arabów(chyba) w ławce tak jakby szkoolnej, na pczeciwko nich jakby nauczyciel, i
im mowi co wolno a czego nie wolno we Francji(chyba) mówi im cos tego typu "zakaz bicia...
Hej !
Potrebuje pomocy. Jak nazywał sie film w którym szukali kilku bomb atomowych czy innych
o podobnej mocy rażenia jedna ze scen wyglądała tak że jechał pociąg przez rosje chyba i
bomba eksploowała 2 ludzi patrzyło na to a potem ich zmiotło z powieszchni ziemi... 2
scena którą pamiętam to ze Polska armia...
Wie ktoś może jak nazywa się film prawdopodobnie produkcji amerykańskiej w którym,
lekarz chirurg plastyczny zoperował kobietę chyba po wypadku, że wyglądała tak jak jego
zmarła żona i nawet chyba związał się z nią, a ona w piwnicy jego domu znalazła obraz
zmarłej żony.Leciał bardzo dawno chyba w TVP1.