Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

W sieci pojawiły się informacje o piątej części przygód Johna Rambo.
Podobno Stallone już pracuje na scenariuszem który ma nie być kolejnym filmem wojennym.
Wiec co to będzie??

Mam dylemat :P nie wiem który film kupić mam pare propozycji :
1.Labirynt Fauna
2.Ultimatum Bourne'a
3.Pachnidło
4.Krwawy diament
Nie wiem który z tych filmów kupić może mi podpowiecie .

Hej kiedyś oglądałem film Akcji z aktorem ciemnej karnacji w filmie nazywali go BACK albo coś takiego byłą scena co musiał zdobyć pierścień od jakiegoś gościa , gostek nie chciał mu go dać to na niego poszło kilku gości przypakowanych a on w jednego rzucił mikserem od Dj-ja

Od kilku dni dręczy mnie to, jaki był tytuł piosenki, ktora leciała na końcowych napisach do filmu "Wulkan". Jeśli dobrze kojarzę słyszałem ją też w "Nagiej broni". Wiem, że to pytanie już ktoś zadawał, ale chyba nikt nie odpowiedział. Jeśli nikt nie zna tytułu, to może chciaż wyknawca. Z góry dziękuję za pomoc.

Szukam linkow do scen z filmu Spartakus z 2004r.prosze o pomoc:)

Bardzo bym chciała znać tytuł piosenki z Pulp Fiction, w której John Travolta tańczy z Umą Thurman w restauracji (odbywał się wtedy konkurs tańca) i zdobyli nagrodę. Bardzo mi się ona podobała... więc proszę o pomoc :)

Jaki film według was był najbardziej widowiskowy? Możecie podać po kilka przykładów :)
Moim zdaniem był to między innymi "Titanic", ale czekam na zdania innych :)

Szukam tytułu do piosenki z Pulp Fiction do której Uma Thurman tańczy z Johnem Travoltą. Był to konkurs tańca w jakimś klubie. Proszę o pomoc bo ta piosenka bardzo mi sie podoba.

Wiem, że to portal filmowy, ale zaoytam Was o zdanie... Czytaliście HP7? Jeśli tak, to co sądzicie o tej książce? Czy można ją nazwać kompletną porażką, czy właściwym zakończeniem?

Jakie są wg. was najlepsze Filmy wojenne lub o tematyce wojennej ostatnich lat???

Oto moje typy:
1. Szeregowiec Ryan
2. Lista Schindlera
3. Pianista
4. 9 Kompania
5. Byliśmy Żołnierzami

Oczywiście nie można zapomnieć o serialu KOMPANIA BRACI ale to jest niestety serial.

Czekam na wasze typy.