Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu. Akcja działa sie na farmie. Jeżeli dobrze pamiętam to małżeństwu podrzucono niemowlaka. Był tam jeszcze sąsiad który mieszał. Babka chyba chciała sie pozbyć dziecka a facet chciał się opiekować. Koniec nie był dla wszystkich pomyślny. Była to raczej czarna komedia.

Szukam tytułu... telenoweli (proszę się nie śmiać!), która kiedyś (kilka lat temu) była emitowana na TVP1. Pamiętam, że główną bohaterką była chyba jakaś młoda kobieta, miała męża, który ją bił, a sceny często rozgrywały się u nich w mieszkaniu. Z tego mieszkania pamiętam tylko schody prowadzące na górę :).
Wiem, że...

więcej

Szukam tytulu filmu- krotkometrazowej animacji, w ktorej bohater rozgrywa ze soba pojedynek szachowy. Rok produkcji: ok 2000, film byl chyba nominowany do oscara.

Wiem jak ludzie robią-czasem film nie przypadnie komuś do gustu, ale woli nie obnośić się z tym na forum, żeby nie zostać zmieszanym z błotem(takie sytuacje często mają miejsce na filmwebie)

Zatem krytyka, których filmów niesie za sobą takie konsekwencje???

Szukam tytułu filmu... I nie mogę znaleźc ;f Mam do Was prośbę. Oglądałem ten film, więc go po krótce opowiem:
Film amerykański, klimaty breakdance, hip-hop.
Na początku filmu bohaterzy biorą udział w BITWIE pomiędzy dwoma ekipami (breakdance). Bohaterowie są "przyjezdnimi" i walczą z mistrzami (miejscowymi)....

Pewien polski portal zrobił ranking 10 najgorętszych scen łóżkowych, znalazły się w nim oczywiście sceny z filmów takich jak "Nagi Instynkt" i "Ostatnie tango w Paryżu", lecz nie na pierwszych pozycjach. Ranking można zobaczyć tutaj:
http://menforum.pl/rozrywka/film/seks-na-wielkim-ekranie.html

Dodalibyście coś od...

więcej

Podajcie 10 swoich ulubionych filmów moje to:
1.Ojciec chrzestny
2.Władca pierścieni: Powrót króla
3.Leon zawodowiec
4.Zabójcza broń I
5.Mała miss
6.Forrest Gump
7.Zielona mila
8.W pogoni za szczęściem
9.Shrek
10.3:10 do Yumy

Oto kolejny raz chciałem wybrać się do kina i kolejny raz stwierdziłem że niema NIC co by mnie mogło zainteresować. 10 komedii romantycznych, thiller o kant dupy, kolejny dramat o niczym, bajki srajki, sensacyjna sraja, horror w stylu żywe trupy... ręce opadają.
Ostatni raz coś dobrego w kinie widziałem na przełomie...

więcej

tak bardzo podoba się ludziom.Zauważyliście ,że w 1 dziesiątce top100 najwiecej jest filmów gangsterskich.Dlaczego nie ma żadnych gruzińskich melodramatów i mołdawskiego kina moralnego niepokoju.Dlaczego ludziom podobają się negatywne postacie Kluchy,Tonego M,Henrego H i innych drani??

Witam, czy ktoś może polecić mi serial typu kryminał, dramat itp? Oglądałem Prison Breaka, Dextera i Jericho i wszystkie bardzo mi się podobały. Szukam czegoś w podobnym klimacie.