o nastolatku (oglądałam go w telewizji z 7 lat temu) odrzucony przez rodziców nastolatek trafia na ulice i tam sprzedaje sie jako prostytutka innym męzczyznom, film produkcji zagranicznej wtedy mogł miec kolo 4 lat wiec z okolo 1998 roku, nastolatek trafia na policje z mlodszym kolega ktory jest zafascynowany jego...
Czesc pamietam z tego filmu ze byl samochod czarny sportowy (widmo) ktory jezdzil i sie scigal z goscmi z gangu i ich zabijal w tym samym czasie w miescie pojawil sie chlopak na motocyklu ktory zwiazal sie z dziewczyna do ktorej miete czul szef gangu ... na koncu sie okazalo ze ten chlopak byl chlopakiem tej dziewczyny...
więcejTak jak w temacie-poszukuje produkcji, traktujących poważnie(bez zbędnej koloryzacji) temat schizofrenii
Wie ktoś moze jak się nazywał film w którym młody koleś i małpa lecieli na księżyc czy na jakaś planete już nie pamiętam bo strasznie dawno oglądałem ten film. Jeśli ktoś może wie o co mi chodzi to proszę o nazwe tego filmu.
Poszukuje filmu o młodej kobiecie która przejmuje rodzinną restauracje, ale nie umie gotowac, jej matka ktora umarla, umiala. Wszystko toczy sie w malym miasteczku, ona jest lubiana i restauracja tez, ale jedzenie kiepskie odstrasza klientow, dziewczyna poznaje chlopaka , ktory przychodzi zjesc u niej, zakochuje sie w...
więcej
Witam!
Mam prośbę do wszystkich miłośników filmów polskich. Piszę pracę magisterską dotyczącą naszej rodzimej kinematografii w latach 1945-1989. Gdyby ktoś z użytkowników zechciał poświęcić 20-40 minut swojego cennego czasu i wypełnić ankietę na ten temat, byłoby to dla mnie dużą pomocą. Kwestionariusz można...