W magazynie kino domowe ukaże się niedługo film HOTEL STARFISH, który ponoć fabularnie przypomina DONNIE DARKO-czy jest tu ktoś kto miał okazje obejrzeć ten film????-jeśli tak to proszę o podzielenie się wrażeniami
Cześć.
Mam ogromną prośbę - pamiętam z dzieciństwa film (akurat mam na myśli okres 1985-1995 - powiedzmy że jest prawdopodobne że film pochodzi z tych lat), a właściwie samą okładkę kasety video. nie wiem co to był za gatunek, aczkolwiek napewno s-f , nie wykluczam animacji.
Do rzeczy:
Okładka przedstawiała rząd...
Kilka lat temu oglądałem pewien dramat. Najprawdopodobniej skandynawskiej produkcji. Była sobie dziewczyna i trzech kumpli chciało z nią być. Tak więc zgodzili się, że będzie z nią ten, który będzie miał największego członka:) Na koniec jeden wpadł pod auto, drugi chyba znalazł się na wózku a trzeci okazał się gejem....
więcejFilm opowiada o tym jak trener koszykowki przeniosl sie do Afryki i z mlodych Afrykanczykow stworzyl wspanialych koszykarzy Chicago Bulls.
Film widziałem jeszcze w podstawówce, ale później już nie, a bardzo chciałbym go jeszcze raz zobaczyć. Jest to obraz since fiction o podwodnej stacji. Pamiętam, że jej mieszkańcy mieli specjalne zautomatyzowane skafandry do nurkowania na dużych głębokościach. Na stacji podwodnej pojawiły sie potwory i zaczęły zabijać...
więcejWitam, mam pytanie – czy znane są wam jakjiekolwiek ekranizacje prozy Franza Kafki? Czy w ogule powstało dużo filmów na podstawie jego twórczości? Które z nich są wedłyg was nalepsze? Co morzece polecić? Wkręciłem się w jego twórczość ostattnio strasznie i chciałbym też zobaczyć jak można pokazać to wszystko na...
pomóżcie! jak miałem może z 10 lat oglądałem pewien film. Wiem, że akcja filmu rozgrywała sie pod woda na jakiejś stacji badawczej albo czym w tym stylu podobnie jak w filmie "Otchłań". Pamiętam taka scenę z filmu, ze wyciągają z wody nurka ubranego w taki kombinezon który chroni przed wysokim ciśnieniem no i koleś od...
więcej