Witam,
Szukam filmu, a pamiętam jedynie zwiastun, film wydaje mi się średnio stary (2002-2005), głównymi bohaterami była para która rzucała sobie wyzwania przez całe życie, rzucali sobie do siebie jakąś puszkę po czym przyjmowali wyzwanie... - wiem że to nie wiele , ale może ktoś pomoże mi odnaleźć ten film.
a mianowicie chodzi mi o film który rozgrywa się w czarnych dzielnicach usa ... wystepuje taki typek ktory bodajze jest ochroniazem w markecie iedy jedzie z swoim synkiem do pracy cos odwiezdz to kradną mu fure wraz z dzieckiem które niefortunnie było w srodku on tam goni to auto lecz nic mu to nie dalo spotyka...
Film był nakręcony dawno, bo był to pierwszy film w moim życiu na jaki poszedłem do kina. Opowiadał o pewnej rodzince którzy mieli telewizor i w tym telewizorze pojawiało się "oko" które wciągało poszczególne osoby do telewizora. Jeśli ktoś wie co to za film to będę wdzięczny.
Pozdrawiam !
Kiedyś, dawno temu ohglądałem film. Był chyba z 60-ych albo 70-tych lat.
Naukowiec przeniósł się w inny wymiar , do krainy położonej po drugiej stronie słońca. obudził sie tam na przyjęciu i poznał piękna kobięte. Okazało się ,że w tamtym świecie ona była jego żoną. mieszkał tam i tak dalej, ale okazało sie , że ta...
Szukam filmu. To stary film, nie pamiętam, czy kolorowy czy czarnobiały. Pamiętam z niego tylko dwie sceny:
1. To działo się w wojsku. Była grupa dziewczyn i grupa chłopaków. Kiedyś zrobili podkop i dziewczyny przeszły do chłopaków i na odwrót;
2. Był tam jakiś sierżant?, którego nie lubili. Kiedyś, chyba jak się...
Przypomniał mi się ostatnio jeden polski film- historia o chłopaku, który trafił do obozu koncentracyjnego, ale bodajże przez umiejętność gry na pianinie był pod swoistą protekcją...Sceną, którą najbardziej zapamiętałem była jednak scena...gwałtu- chyba dwie,trzy dziewczyny rzuciły się na niego, i jedna taka "obfita" w...
więcejczarna komedia: facet rozstaje sie z laska i wprowadza sie na ulice na ktorej wszystkie domy sa wlasnoscia jednego malzenstwa, odkrywa ze jego sasiad zabija ludzi i kroi ich w swojej piwnicy jednoczesnie filmujac to, gdy siasiad odkrywa ze zna jego sekret takze chce go zabic... czy ktos wie jaki ma tytuł ten oto...
Chciałbym dowiedzieć się jaki tytuł posiada dzieło opowiadające o
przygodzie pewnego Pana, który założył zespół siatkówki plażowej
z kobiet uprawiających striptiz
Potrzebuję scen, gdzie bohaterowie grają np. w piłkę nożną, koszykówkę, bądz biegają, jeżdżą na rowerze. Może trochę nietypowy temat, ale jeśli takie ujęcia zapadły Wam w pamięć, to proszę podawać je w tym temacie.
pozdrawiam.