Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

PO OBEJRZENIU PIERWSZEJ CZęśCI ALIEN VS PREDATOR BYłAM ZACHWYCONA.Z NIECIERPLIWOśCIą CZEKAłAM NA KOLEJNą CZEść.PO OBEJRZENIU JEJ UWAżAM, żE REżYSEROM NIE BRAKłO POMYSłóW NA FILM.

Właśnie Kathy bates wyczytała nasz filM!

Witam
Poszukuję filmu który opowiadał o czasach zaraz po władzy Hitlera, gdzie pewien profesor jezdzil po swiecie i zabijal ojcow dzieci ktore byly klonami samego Hitlera, zeby wyrosly na takie jak on sam poniewaz jemu w dziecinstwie tez zginol ojciec.
Pewien zyd dowiaduje sie o tym i powstrzymuje tego niemca.
Na...

więcej

W jakie dni dołączają do dzienników filmy? Tylko w piątki i w czwartki?

Proszę o ile ktoś wie niech napiszę tytuły kilku filmów które najdłużej przelezały na pułce cenzorkiej lub zostały zniszczone. Chodzi mi tu głównie o Polskę ale jak ktoś zna jakiś rekordzistów w innych krajach to niech też piszę. Mi z czołuwki jest znany "Diabeł" Żuławskiego (16 lat na pułce) ale z tego co wiem to nie...

więcej

Szukam dobrych filmów i chciałbym się kogoś poradzić z każdego gatunku jeśli znacie jakieś dobre filmiki wypisujcie swoje propozycje???

Witam !!!

Za nic nie potrafię sobie przypomnieć tytułu pewnego filmu który obejrzałem kiedyś w telewizji Hallmark. Opowiadał on o pewnej dziewczynie pochodzenia żydowskiego, która gdzieś tam kogoś odwiedza, traci przytomność i tak jakby przenosi się w czasie do czasów wojny do Oświęcimia. Na końcu zostaje zagazowana...

więcej

Witam!

Bardzo proszę o pomoc. Film ten oglądałem bardzo dawno temu w telewizji, dlatego mogłem coś przekręcić, a opis może być nieco chaotyczny.

Facet (nazwijmy go John) pracuje dla mafii. Razem z kilkoma kolegami wykonuje zadania jakie zleca im szef. Niestety, przy ostatnim zleconym zadaniu coś poszło nie tak...

więcej

Zabawne jak czasami czegoś spróbujemy i nagle ten smak przypomina nam w kilku sekundach dawne lata, dawne doświadczenia i przeżycia, a to jest w tym najlepsze, że jeden smak wywołuje w nas tyle uczuć i przeżyć. To jest niemal jak narkotyk, jak stary nawyk...

Czuję tak czasami gdy oglądam jakiś stary film z...

Niedawno złapałem się na tym, że największą frajdę w kinie często sprawia mi półgodzinny blok z reklamami i zajawkami filmowymi. Gdy gasną światła, a z głośników dobywa się pompatyczna muzyka i tubalny głos Dona Lafontaine'a, od razu łapię klimat. Niestety, z filmami bywa różnie - są lepsze i gorsze - ale trailery...