PO OBEJRZENIU PIERWSZEJ CZęśCI ALIEN VS PREDATOR BYłAM ZACHWYCONA.Z NIECIERPLIWOśCIą CZEKAłAM NA KOLEJNą CZEść.PO OBEJRZENIU JEJ UWAżAM, żE REżYSEROM NIE BRAKłO POMYSłóW NA FILM.
Witam
Poszukuję filmu który opowiadał o czasach zaraz po władzy Hitlera, gdzie pewien profesor jezdzil po swiecie i zabijal ojcow dzieci ktore byly klonami samego Hitlera, zeby wyrosly na takie jak on sam poniewaz jemu w dziecinstwie tez zginol ojciec.
Pewien zyd dowiaduje sie o tym i powstrzymuje tego niemca.
Na...
Proszę o ile ktoś wie niech napiszę tytuły kilku filmów które najdłużej przelezały na pułce cenzorkiej lub zostały zniszczone. Chodzi mi tu głównie o Polskę ale jak ktoś zna jakiś rekordzistów w innych krajach to niech też piszę. Mi z czołuwki jest znany "Diabeł" Żuławskiego (16 lat na pułce) ale z tego co wiem to nie...
więcejSzukam dobrych filmów i chciałbym się kogoś poradzić z każdego gatunku jeśli znacie jakieś dobre filmiki wypisujcie swoje propozycje???
Witam !!!
Za nic nie potrafię sobie przypomnieć tytułu pewnego filmu który obejrzałem kiedyś w telewizji Hallmark. Opowiadał on o pewnej dziewczynie pochodzenia żydowskiego, która gdzieś tam kogoś odwiedza, traci przytomność i tak jakby przenosi się w czasie do czasów wojny do Oświęcimia. Na końcu zostaje zagazowana...
Witam!
Bardzo proszę o pomoc. Film ten oglądałem bardzo dawno temu w telewizji, dlatego mogłem coś przekręcić, a opis może być nieco chaotyczny.
Facet (nazwijmy go John) pracuje dla mafii. Razem z kilkoma kolegami wykonuje zadania jakie zleca im szef. Niestety, przy ostatnim zleconym zadaniu coś poszło nie tak...
Zabawne jak czasami czegoś spróbujemy i nagle ten smak przypomina nam w kilku sekundach dawne lata, dawne doświadczenia i przeżycia, a to jest w tym najlepsze, że jeden smak wywołuje w nas tyle uczuć i przeżyć. To jest niemal jak narkotyk, jak stary nawyk...
Czuję tak czasami gdy oglądam jakiś stary film z...
Niedawno złapałem się na tym, że największą frajdę w kinie często sprawia mi półgodzinny blok z reklamami i zajawkami filmowymi. Gdy gasną światła, a z głośników dobywa się pompatyczna muzyka i tubalny głos Dona Lafontaine'a, od razu łapię klimat. Niestety, z filmami bywa różnie - są lepsze i gorsze - ale trailery...