oglądając filmy nie tylko te z list oscarowych mozna zauwazyc ze w kinematografii dzieje sie tak jak ostatnio np. w sporcie(kto wiecej zaplaci sedziemu ten wygra...),mianowicie wiekszosc filmow ktore sa nominowane do oscara sa dosyc kiepskie jak na taka gale,zwlaszcza ze duzo lepsze produkcje sa pominiete....i gdyby...
więcej
Proszę o pomoc w zdobyciu filmów Dusana Milić "Jagoda w supermarkecie" i "Guca. Pojedynek na trąbki".
Pozdro Robert.
Co sądzicie o nowym filmie Tima Burtona Sweeney Todd.
I jak sprawdził sie w roli golibrody Johnny Depp.
Poszukuję tytułu filmu. Wiem tylko tyle, że film chyba dotyczy Wikingów i jest nowym filmem. Widziałem nawet jego zwiastun , ale po prostu nic więcej nie pamiętam. Wiem, że to nowy film, premierę miał albo niedawno, labo niedługo będzie ją miał. Będe wdzięczny za pomoc !!
proszę żeby wpisywał sie tu każdy któremu film Arronofskiego sie nie podobał , tak jak mi. oglądałem go dwa razy i za drugim razem odniosłem gorsze wrażenie niz za pierwszym, choc nie wydawało mi sie to możliwe. Nie rozumiem fascynacjii tym filmem. Jedynym " atutem" tego filmu jest muzyka. prosze o wyrażenie sie w tej...
więcej
Dwa dni temu oglądałm FFVII: AD. W grę jeszcze nie grałam, ale film bardzo mi się spodobał. Tylko nierozumiem kilku rzeczy...
1. Co to jest Reunion, czy coś takiego?
2. W angielskiej wersji słychać dobrze jak Kadaj mówi do Rufusa "father", a póżniej Rufus mówi "... ty, któremu brak uczuć synowskich" (tak jest w moich...
Niestety zauważyłem przesadny optymizm przy wyrażaniu opinii dotyczących trzeciej serii Pitbull, którą właśnie zostaliśmy uraczeni. Wieści głoszące zmianę na stanowisku reżysera przyjąłem z nieskrywanym smutkiem, gdyż dziecko Patryka Vegi trafiło w ręce, jak się okazało, domorosłych rzemieślników, którzy wczorajszym...
więcej