Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Młode małżeństwo przeżywa kryzys. Ona chce mieć dziecko, on chciałby napisać scenariusz. Żona po nieudanych próbach zajścia w ciążę, próbuje wszystkich sposobów, w tym sztucznego zapłodnienia, a swoje obserwacje i przygody zapisuje w sekretnym dzienniku. Mąż odkrywa dziennik, przepisuje go i tworzy scenariusz do...

http://film.wp.pl/idGallery,2903,idPhoto,131561,galeria.html

Kilka uwag:

Remake "Ptaków" czyzby kolejny raz szybciej, efektowniej, bardziej krwawo i ...nieporównywalnie gorzej. Pewnie tak, ale Martin Campbell to nazwisko daje pewna nadzieję...

"Sin City 2" - a co z Angeliną Joli w roli Avy ?

Remake "Piątek...

więcej

zainteresowałem się tym tytułem i jestem skłonny sobie kupic ten film, jednak musze być pewny, że film w ogole warto kupywac-mało jest opini na filmweb, a poza tym są sprzeczne-więc kto widział niech zostawi tu po sobie ślad (opinie)

użytkownik usunięty

Hej:) Mam pytanie. Chciałam dodać zdjęcie aktora, a nawet kilku, którzy oczywiście jeszcze go nie mają. Ponieważ jeszcze tego nie robiłam, przeczytałam jak się to powinno zrobić. Napisane jest, że w miejscu zdjęcia można kliknąć i je dodać. Mi jednak się nic nie pojawia. Klikam i nic. Jest niby polecenie dodaj zdjęcie,...

więcej

Od dłuższego czasu czekam aż w kinach pojawi się nowy film z Johnny'm Depp'em- Sweeney Todd. Postanowiłam, że na niego pójdę, ale... Wie ktoś czy to prawda, że jest to film od 18 lat?? Proszę o szybką odpowiedź...

Polecie mi jakieś fajne filmy z każdego gatunku???

bardzo dawno temu oglądałem film o jakimś potworze wyprodukowanym w laboratorium genetycznym. pewnego dnia ten potwor uciekł i szukał jakiegoś psa z którym był jakoś związany. (pies byl bardzo inteligentny- tez jakiś mutant)
jak ktos zna tytuł to prosze pomóżcie

użytkownik usunięty

Szukam filmu, ale nie znam tytułu. Wiem, że ten film leciał kiedyś wieczorem w piątek w Polsacie. Opowiadał o architekcie (tak mi się wydaje, że to był architekt), który przyjechał do Wielkiej Brytanii odnowić jakiś stary dom. Przypadkiem przejechał właścicielkę domu - schorowaną staruszkę. Niedługo potem okazało się,...

więcej

co sadzicie o filmie 1408? moim zdaniem jest slaby. bardziej trzeba myslec na nim niz sie bac;/ co to za horror?! caly film przespalam... beznadzieja

Witam serdecznie,

czy ktoś z Was, Drodzy Forumowicze, jest w stanie określić na podstawie strzępków moich wspomnień, jaki to animowany serial sf:

1) serial był emitowany dość dawno temu, prawdopodobnie w TVN albo Polsacie

2) nie pamiętam głównych wątków, w każdym razie na pewno byli tam przybysze z innej...