Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam serdecznie. Bardzo pilnie poszukuję filmu, któren umieściłem byłem w tytule tematu. Cena nie gra roli (oczywiście rola może być lepsza, lub gorsza...).

Po obejrzeniu tego filmu niezle sie mozna wkurwic. Predator jako 'lowca' to jakas kaleka. Juz ta laska wiekszym lowca byla. Kto tam na kogo polowal - ja mam watpliwosci.

Swego czasu w super-serialu "Dynastia" do największych atrakcji należały pojedynki między Alexis a Crystal. Co te kobity ze sobą wyprawiały to się w pale niemieści w ruch szły paznokcie, pięści, stopy (często obute w szpilki). Wyrywały sobie włosy, drapały po twarzy, darły ubrania. Podobno najwięksi twardziel,...

Szukam filmu ze scenami erotyki tzn. kiedys ogladalem o mezczyznie ktory uwiodl nauczycielke aby pomoc koledze w osiagnieciu pozytywnej oceny,nastepnie w kolega z wdziecznosci zaprosil Go do swojego domu,wtedy ow klient uwiodl dziewczyne,siostre, matke etc etc.

Czekam na propozycje najlepszych filmowych konfrontacji...

Moje kandydatury:
1. T-800 vs T-1000 ("Terminator")
2. Luke Skywalker vs Darth Vader ("Gwiezdne Wojny VI")
3, Ripley vs Królowa Obcych ("Alliens")
4, Dutch vs Predator ("Predator")
5, Maximus vs Comodus ("Gladiator")
6, Neo vs Smith ("Matrix")
7, Jack...

więcej

Widziałem zwiastun i pomimo tego, że Sylwek jest emerytem, to poruszał się całkiem sprawnie i szybko! Właśnie oglądałem I oraz II i jestem pewien, że razem z III nic im nie dorówna,ale miło będzie zobaczyć John'a znowu w akcji. Trzymam kciuki za powodzenie.
P.S. Troszkę mu się bardzo warga wywineła i wygląda jak...

Jest to film komediowy i stary opowiada o tym jak druzyna baseballowa sie buntuje i zada podwyzek a trener wykopuje ich z druzyny i zaczyna poszukiwania 2. helP>!

użytkownik usunięty

Podajcie mi tytuły filmów w rodzaju Hitmana.

Na maturze ustnej mam temat: Literackie i filmowe portrety młodzieży.
Mozecie podac pare filmow, ktore wiaza sie z tym tematem. Do tej pory zrobilem liste szesciu, ale prosze dorzuccie cos od siebie
1. Dzieciaki rez.Larry Clark
2. Ostatni Seans filmowy rez.Peter Bogdanovich
3. Amerian Graffiti rez. G.Lucas
4....

Szukam tytułu filmu... hifeee - NINJA
Polski tytuł - przynajmniej na kasecie video "ninja".
Akcja sie dzieje w USA. Jakis ninja idzie do jaskini po sprzet przebiera sie i atakuje jakis ludzi na polu golfowym.
Dziewczyna ktora ćwiczy arerobik ma w domu gre (taka stara jak automaty do gry) z tego automatu przenika w...

więcej