Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

W tym filmie chlopak nie rozstaje sie z kamera. Nagrywa wszystko co sie dzieje. Juz ma spora kolekcje kaset. po rozstaniu z dziewczyna ma lekka zalamke i kaze wyzucic wszystkie kasety. Jego kolega (brat) pakuje je do worow na smieci i chowa. Po jakims czasie wykorzystują je do nakrecenia reklamówki???

Moim zdaniem należy do nich Egzorcysta, jeden z najlepszych horrorów w dziajach kina.

Filmy ktorego kazdemu mozecie polecic? Ta ciekawy temat ale warto naskrobac kilka literek xD

Film opowiada o motocykliscie który miał brodę i towarzyszącej mu czarnowłosej kobiecie (chyba prostytutka), ubrani byli w skóry, film był bardzo brutalny, pełno krwi strzelanin seksu akcji itp

pamiętam wątek z ciężarówką w której jechaly słoiki z martwymi niemowlętami z których mialy być robione kosmetyki,...

Zapraszam wszystkich co koffają Johnny Deppa xD
Zapraszam na mojego blooga
www.mikusss.bloog.pl
mile widziany komentarzyk xD

Kto lubi polskie komedie i jakie? Ja np lubie bardzo komedie romantyczne np "Jeszcze raz" a wy? piszcie xD

niech wchodzi i sie dopisuje!..............................................

POMOC W USTALENIU ORYGINALNEGO TYTUŁU
Dawno, dawno temu... w latach 70-tych w ramach studio 2 leciał film.
Jedyne, co pamiętam, to to, że był zatytułowany (na 99%) "ZAKRĘTY DROGI".
Fabuła: Rzecz się dziej w Anglii. Jakiś szary facet (nauczyciel, czy ktoś taki) - główny bohater - w swoim staroświeckim kabrio ma...

Poszukuje jakiś fajnych filmów do obejrzenia ale nie wiem już sama za jakie sie brać!!! Doradźcie mi co lubicie i polecacie w kategoriach filmowych: musical, dramat, melodramat, komedia, komedia romantyczna !!!

Podajcie tytuły filmów(gatunek dowolny) których akcja ma miejsce w lesie lub nad jeziorkiem w zielonym klimacie drzewnym coś jak np. ''Piątek 13'' lub ''Nad złotym stawem''.

Dzięki każdemu kto coś tu dorzuci