Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

http://pl.youtube.com/watch?v=6GNwppL_6_s&feature=related moze ktos mi powiedziec z jakiego filmu jest ta scena ?

(:

Starsza kobieta zamierza się do przyłożenia kijem bejsbolowym w sportowe, paskudnie drogie auto. Właściciel samochodu, chcąc uchronić je przed bliskim kontaktem z ww. kijem, wpycha sobie do ust... mydło, które wcześniej kazała mu tam wetknąć owa dama.

Pozdrawiam załogę :)

Poszukuję od dawna, nie znam tytułu, imion postaci i odtwarzających je aktorów, nazwiska reżysera tym bardziej, nie potrafię nawet zlokalizować kraju (na pewno obcojęzyczny). Film widziałam jakąś dekadę temu i pamietam wyraźnie tylko kilka scen i zarys fabuły: mężczyzna wnajmuje mieszkanie obok swojej byłej dziewczyny...

więcej

1.Atonement
2.Juno
3.Michael Clayton
4.No Country for Old Men
5.There Will Be Blood

Który film według was zasługuje na Oscara?

zwrociliscie uwage ze na stronie WP sa podane inne osoby nominowane za rezyserie....? co jest grane? ktora lista jest prawdziwa?

Witam,
poszukuje filmów (adaptacji), w których głównym wątkiem jest wizja świata
tak jak w Roku '84 na podstawie książki G. Orwella.
pozdrawiam

Chcialbym was zapytac co sadzicie o tegorocznych nominacjach, czy sie zgadzacie? czy cos was zaskoczylo? czy uwazacie, ze jakism film/osoba zostala nieslusznie pominieta wypowiadajcie sie! I typujcie swoich faowrytów w poszczgolnych kategoriach!

pozdrawiam

Chcialbym obejrzec inne dobre filmy w stylu ww.; jakies propozycje?

Witajcie
Mam do Was maleńką prośbę. W tym roku piszę maturę. jako temat prezentacji wybrałam kreacje pedagoga m.in. w filmie. No i tu właśnie mam pytanie.... Jakie filmy zawierają motyw pedagoga i oczywiście warto opisać w swojej prezentacji??? z góry dzięki i pozdrawiam ;)

Moje typy:
Człowiek pogryzł psa
Człowiek Słoń
Lista Schindlera
Za wszelką cenę
Życie jest piękne