Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

...coraz większej kulturze jednostki w społeczeństwie? Czy tezmoże o coraz większej liczbie ludzi samotnych zagłębiających się w fikcyjne życia bohaterów filmowych? Może świadczy o posiadaniu coraz mniejszej (ilości?) czasu na np czytanie książek? Byc może filmy nas rozleniwiają... Zapraszam do sykusji.

Hej! Co sądzicie o filmach muzycznych i musicalach? Ja myślę, że są świetne. Wywierają emocje na ludziach, zachwycają. Dzięki im możęmy zaczerpnąć więcej kultury i poznać rózne gatunki muzyki. Jakie są Wasze ulubione filmy takiego rodzaju? Pzdr!

Ostatnio oglądałem musical dla młodzieży "High school musical" i przyznam że całkiem mi się podobał, chociażby ze względu na samą muzykę. Czy inne musicale są warte obejrzenia???

podawajcie tytuły najlepszych pliss... rok nie gra roli =-)

użytkownik usunięty

Ile to ja w życiu się naogladałem filmw typu Nigdy nie rozmawiaj z nieznajomym czy Nagi instynkt. To że Stone pokazała swoje małe cycki w tym filmie czy siedząc na obracanym fotelu spod spódnicy widać że nie ma majtek i widać Ci*kę to nie ma prawa nazywac się erotykiem tymbardziej tym lepszego gatunku! Ja osobiście...

w ktorym pewien kapitan lecial samolotem z grupka szkolonych przez niego chlopcow? Mieli oni wypadek, chlopcy przezyli i wyladaowali na wyspie. Zdaje mi sie ze odkryli oni osade tubylcow, tak, probowali podchodzic pod ich tereny. Pamietam, ze chlopcy sie mordowali, jeden nawet zrzucil kamienia z wierzcholka skarpy na...

więcej

No więc... Szukam serialu, który był emitowany na programie 'Polsat' jakieś 3-4 lata (chyba) temu. Nie pamietam z niego wiele, w tytule było chyba zawarte imię i nazwisko głównego bohatera. Ale właśnie nie wiem, jak się nazywał. On był blondynem, był troche wyższy. Pamiętam też to, że miał przyjaciela, który nazywał...

więcej

Obejrzyjcie film jest świtny,byłem na nim już 2 razy,gra i uroda Amy Adams jest poprostu świetna,gwarantuję że będę na tym jeszcze przynajmniej 5 rzay juz sie nie moge doczekać 2 razu :-)

Od 18.02 będzie można ten film kupić w sklepie na DVD :)

Hej co sądzicie o filmach w których główni bohaterowie są chorzy psychicznie? Nie chodzi mi w sumie o takie typowe jak autyzm itp ale bardziej jakieś fobie czy natręctwa.
A poza tym to nigdzie nie widze mojego poprzedniego tematu o ulubionych postaciach filmowych i jakie wogóle cechy powinien być bohater żeby się...