a więc chcem śćągnąć film "wszystko będzie dobrze" ale go nie moge znaleść czy tkoś z was ma ten film i śćągał go z neta?
witam,
poszukuje stary film, w którym czczono kobietę bez rąk.... czy pamięta ktoś może tytuł tego filmu?
Film ukazujący wyobrażenia autora na temat samobójstwa... Coś fanstastycznego... Jednak napisów brak, a lingwista ze mnie żaden tak więc sporej części dialogów w ogóle nie rozumiałem... Za to dowiedziałem się, że książka Etgara Kereta "Pizzeria Kamikaze" jest wyśmienita... I tak zaczęły się moje poszukiwania......
Hej! Wiem, że to nie jest tematyką bloga, ale czy moglibyście mi napisać co to jest za miejscowość CT i gdzie leży?? Bardzo proszę!
Siemanko, na wakacjach 2007 byłem w stanach i widziałem tam zapowiedz do pewnego filmu i zapomniałem tytułu :| bardzo mi zależy na nim gdyż zapowiadał sie bardzo dobrze, zapamiętałem kilka szczegółów, mianowicie: film był o dość kontrowersyjnym prezenterze radiowym z lat 70, grał go czarny aktor, w filmie występował z...
więcejHej mam pytanko. Jakie są wasze ulubione postacie filmowe? Znaczy chodzi mi nie tylko o konkretne przykłady (chociaż takie też bardzo mile widziane) ale ogólnie co powinny mieć takie postacie. Czy wolicie cynicznych ale jednocześnie pozytywnych czy bardziej sympatycznych albo romantycznych. Napiszcie ogólnie jaki...
Jaki tytuł ma film amerykański,muzyczny.Akcja rozgrywa się w stalowni grupa młodych ludzi szykuje koncert muzyczny Połączenie muzyki z tańcem ruchem (taniec w ciężkich butach z stalowymi noskami na stalowych belkach,do muzyki wykożystują wszelaki sprzęt coś podobnego do STOMP
Proszę o pomoc na forum lub na meila...