poszukuje jakis fajnych seriali sf z lektorem albo z napisami o przestrzeni kosmicznej, statkach itp, ogolnie o kosmosie. SG1, SgA i farscape juz widzialem. Startrek i battlestar galaktika odpada. polecicie cos? cos naprawde dobrego z klimatem i w miare dobrymi efektami :].
No więc... Szukam serialu, który był emitowany na programie 'Polsat' jakieś 3-4 lata (chyba) temu. Nie pamietam z niego wiele, w tytule było chyba zawarte imię i nazwisko głównego bohatera. Ale właśnie nie wiem, jak się nazywał. On był blondynem, był troche wyższy. Pamiętam też to, że miał przyjaciela, który nazywał...
więcej
Witam, robie spis filmow i wlasnie szukam do niego dwoch tytulow!
Mianowicie:
Film ogladalem w tv bodajze na rtl7 (jak jeszcze istnial - dosyc stare dzieje), nie wiem czy telewizja podzielila go na 2-3 czesci, czy poprostu tak byl wytworzony. Opowiadal z tego co pamietam, o pasazerach pewnego samolotu ktorzy...
Film był o kobiecie z dużego miasta. Spotkała ona mężczyzne z Alaski, który pracował tam jako rybak. Niestety ona wróciła do siebie. Kiedy on ją odwiedził poszli do restauracji. Znajomi kobiety uważali, że mężczyzna nie pasuje do tego miejsca. Ma za małe obycie. JEdnak kiedy on zamówiłwino, każdy wiedział, że on wie o...
więcejPoszukuje castingów na obszarze całej Polski, do seriali, filmów, reklam, pokazów itp. To bardzo ważne, jeśli ktoś coś wie prosze o jakieś info. :)
Chciałam dodac zdjęcie pewnej aktorki do jej biografii, bo akurat było puste miejsce ale link nie działa;( o co chodzi??
Witam. Szukam filmów które są podobne do filmów serii OSZUKAĆ PRZEZNACZENIE. Proszę o tytuły filmów. Z góry dziękuję.