Witan Wszystkich. Jkiś czas temu natknołem się na informacje że w 2007r. ma zostać wypuszczony film Dragon Ball. Podkreślam FILM a nie nowa kreskówka. Czy ktoś wie czy kirdy i czy wogule jest realizowana ta produkcja. Z góry dzieki za info. POZDRAWIAM.
Wiem, że tego typu temat powinienem zamieścic w innym dziale, że po prostu bardzo zalezy mi na zdobyciu tego plakatu; chodzi nie o ten z tą leżącą i przechyloną do tyłu rudą trzymającą w dłoni róże, ale ten, na którym widać sino-białą sylwetkę młodej dziewczyny (na takim samym szarawym tle), która rozpada się w...
Czy wie ktoś może jak się nazywa polski film w którym grali m.in. Perepeczko, Cugowski jako ksiądz. Film mniej więcej polegała na tym, że dwóch starszych gości szukało kobiety dla trzeciego. Był też tam taki młody organista z długimi włosami, który grał na organach w kościele takie fajne solówki. Proszę o pomoc -...
Czy Jon faktycznie zagrał w tym filmie bo nic nie idzie znaleźć na ten temat... I czy w ogóle powstał ten film? Proszę o pomoc
Dlaczego jest tak , ze filmy gangsterskie maja w sobie urok i widzowie lubia ogladac ten typ kina ? Wydaje sie ze w kazdym z tych filmow jest sama przemoc , korupcja , niezliczona ilosc trupow , wielkie pieniadze , a jednak ten gatunek ma spora liczbe wielbicieli ? Co wam sie podoba w takowych filmach ? Czym tacy...
To byl film o samolocie pasazerskim, ktory z jakichs powodow wpadl do wody. Pamietam ze samolot byl pietrowy, caly czas przybywalo mu wody. Na koncu filmu ekipa ratownicza wyciagnela go. Nie wiem jak potoczyly sie losy pasazerow.
Znacie może jakieś fajne filmy, które opowiadają o życiu muzyków albo są głównie o muzyce? Nie chodzi mi o musicale albo filmiki typu "High School Musical", tylko najlepiej o jakieś obyczajowe. Choć komediowymi (tak jak "Zakonnica w przebraniu") też nie pogardzę :).
Z tych obyczajowych widziałam już "Koncert na 50...
Czyli te, które najbardziej zapadły wam w pamięć, które najbardziej lubicie, cenicie... Które niekiedy mają juz na karku siedemdziesiątkę :), a mimo to wychowują się na nich kolejne pokolenia... Filmy, które nigdy nie przeminą, klasyki...
Czy lubicie stare kino, a jeśli tak to dlaczego? I oczywiście za jakie filmy?...