Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ludziom, którzy lubią oglądać "dokumenty" z telewizji Trwam polecam film "Ucieczka". Można z niego się dowiedzieć jak Techno i inne odmiany muzyki elektronicznej (bo tu np. Drum&Bass jest traktowany jako odmiana Techno) otwiera na rzeczywistość demoniczną i może prowadzić nawet do opętania, jak po samym słuchaniu...

użytkownik usunięty

czy ktoś obyty mógłby wyjaśnić czym charakteryzują się filmy spod gatunku "caper movie"?

Był to film o dziewczynie ktora wyladowala w domu/kamienicy. Miala sasiadow. Z czasem w lazience pojawily sie robale. Dziewczyna poszla kiedys do pokoju tych sasiadow i na suficie byly rysunki jakby plany. Na koncu filmu okazalo sie ze w scianie byl sarkofag.

wie ktos co to za film?

Wiecie może jaki miał tytuł film o takich typkach co wykopali z grobu kobietę a potem chcieli za nią okup.Byla to komedia bardzo fajna.jeśli wiecie to napiszcie

Jak nazywał się film o niemieckich uczniach w którym syn wbrew woli ojcy poszedł do jakiejś szkoły i uczył sie boksować ,gdzie traktowali ich jak zwierzeta a jeden chłopak kiedy miał przepłynąc z jednej przerębli do drugiej to popełnił samobójstwo.

witam
w młodości to znaczy minimum 15 lat temu oglądałem film utrzymany w
klimacie conana ,opowiadał historię dwóch braci bliźniaków , którzy
zostają rozdzieleni w dzieciństwie, a spotykają sie dopiero po latach podczas
walki między sobą. Występuje tam jeszcze dziewczyna <chyba czarnowłosa> ,
której pomagają,...

Szukam Filmu Z Wielkim Robalem Lub Kilkowa Robalami ... Akcja Rozgrywała Się Na Pustyni ... Te Robale Wychodziły z Ziemi i Wcinały Ludzi Którzy Tam Byli ... Film oglądałem Pare Lat Temu ... Szukam Tego Tytułu... Prosze o Pomoc ... Pozdrawiam

Witam. Poszukuje tytulowego filmu. Moze ktos zna sklep gdzie mozna by go kupic, albo sam go posiada. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.

w tym roku zdaję maturę, i to właśnie jest mój temat prezentacji z polskiego: jaki obraz kobiecości odnajduję we wpółczesnym filmie? hmmm mam mętlik w głowie. Myslałam o 4 miesiace, 3 tygonie i 2 dni, Godziny, Trzy kolory- niebieski, 8 kobiet, Volver... jeśli macie jakieś pomysły, bardzo prosze o pomoc i z góry...

ok godz. 20 mam jade do wypożyczalni DVD po jakiś film na wieczór.. nie wiem jaki wypożyczyć. chciałbym żebyście mi pomogli wpisując swoje propozycje. niech to bedzie dobry film, chętnie jakaś nowość ale jakiś klasyk również mile widziany. no to czekam..... :)