Ludziom, którzy lubią oglądać "dokumenty" z telewizji Trwam polecam film "Ucieczka". Można z niego się dowiedzieć jak Techno i inne odmiany muzyki elektronicznej (bo tu np. Drum&Bass jest traktowany jako odmiana Techno) otwiera na rzeczywistość demoniczną i może prowadzić nawet do opętania, jak po samym słuchaniu...
Był to film o dziewczynie ktora wyladowala w domu/kamienicy. Miala sasiadow. Z czasem w lazience pojawily sie robale. Dziewczyna poszla kiedys do pokoju tych sasiadow i na suficie byly rysunki jakby plany. Na koncu filmu okazalo sie ze w scianie byl sarkofag.
wie ktos co to za film?
Wiecie może jaki miał tytuł film o takich typkach co wykopali z grobu kobietę a potem chcieli za nią okup.Byla to komedia bardzo fajna.jeśli wiecie to napiszcie
Jak nazywał się film o niemieckich uczniach w którym syn wbrew woli ojcy poszedł do jakiejś szkoły i uczył sie boksować ,gdzie traktowali ich jak zwierzeta a jeden chłopak kiedy miał przepłynąc z jednej przerębli do drugiej to popełnił samobójstwo.
witam
w młodości to znaczy minimum 15 lat temu oglądałem film utrzymany w
klimacie conana ,opowiadał historię dwóch braci bliźniaków , którzy
zostają rozdzieleni w dzieciństwie, a spotykają sie dopiero po latach podczas
walki między sobą. Występuje tam jeszcze dziewczyna <chyba czarnowłosa> ,
której pomagają,...
Szukam Filmu Z Wielkim Robalem Lub Kilkowa Robalami ... Akcja Rozgrywała Się Na Pustyni ... Te Robale Wychodziły z Ziemi i Wcinały Ludzi Którzy Tam Byli ... Film oglądałem Pare Lat Temu ... Szukam Tego Tytułu... Prosze o Pomoc ... Pozdrawiam
Witam. Poszukuje tytulowego filmu. Moze ktos zna sklep gdzie mozna by go kupic, albo sam go posiada. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
w tym roku zdaję maturę, i to właśnie jest mój temat prezentacji z polskiego: jaki obraz kobiecości odnajduję we wpółczesnym filmie? hmmm mam mętlik w głowie. Myslałam o 4 miesiace, 3 tygonie i 2 dni, Godziny, Trzy kolory- niebieski, 8 kobiet, Volver... jeśli macie jakieś pomysły, bardzo prosze o pomoc i z góry...