Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

witam. Jakiś czas temu, będzie już ładnych pare lat oglądałam wzruszający film. Oglądałam go jeszcze będąc małą dziewczynką i niestety nie pamiętam tytułu :(
ale może ktoś z was bedzie wiedział o jaki film chodzi, oto wszystkie informacje jakie udało mi sie zapamiętać:

film ten był emitowany w telewizji, albo na...

więcej

Często w filmach mamy do czynienia z postaciami, które doznały trwałych okaleczeń determinujących dalsze losy i psychikę bohatera. W tym temacie wymieniamy tytuł filmu, bohatera i piszemy co im się przytrafiło.

"Rambo" - John Rambo jako jeniec poddawany był wymyślnym torturom. W pierwszej części filmu widzimy...

Jestem fanem filmu Pulp Fiction i ostatnio w szkole dowiedziałem się że Filmy Quentina Tarantino (przynajmniej większość ) należy do kina POSTMODERNISTYCZNEGO. Jeżeli ktoś zna jakieś filmy Tarantina i nie tylko należące do tego rodzaju kina to bardzo proszę o podanie tytułów. Będę bardzo wdzięczny. Z góry...

Witam w nowym roku;) i mam wielką prośbę do Was czy moglibyście mi napisać jakaś recenzje filmu (obojętnie jakiego) w 20 zdaniach , z góry bardzo dziękuje za odpowiedz i Pozdrawiam serdecznie ;)

elo szukm jakis filmow o pilce noznej lub futbolu amerykanskim moze nza ktos tytuly bede wdzieczny dzinx

Historia Eda Wooda w filmie Burtona przygnębiła mnie trochę. Przez cały czas jego życia nie znalazł się nikt kto by podjął powazną próbę uświadomienia mu jego niedostatków jako reżysera, przebudzenia go z iluzji, którą żył. W efekcie nie zrobił żadnego dobrego filmu, jego dziełka, jesli kogoś interesowały, to tylko...

Witam wszystkich poszukuje filmów w stylu american pie doradźcie jakieś??

hej wie ktos moze kiedy pila IV wchodzi do kin ? jestesm ciekawa kolejnej czesci. mam tylko nadzieje ze sie nie zawiode... pozdrawiam

czy ktoś wie gdzie można kupić filmy które dawno, dawno temu były dodane do gazet? Wiem, że w Krakowie można kupić, ale nie wiem dokładnie gdzie. pomocy!

Jaki byl wedlug was najlepszy film kotry pokazal sie na ekranach w 2007 roku?