Kochani, proszę o pomoc w znalezieniu filmu, jest to historia o chłopaku i dziewczynie, którzy przez całe życie wymyślają sobie smieszne rzeczy do wykonania.
Wykonują te zadania na przemian podsyłając sobie jakąś szczególną puszkę. Ich drogi się rozchodą lecz stale myślą o sobie. Na końcu gdy dochodzą do wniosku, że...
...od zabójcy, który zabija ludzi i dzwoni przy każdym morderstwie do tego samego redaktora, jest nim bodajże Eric Roberts ale głowy nie dam sobie uciąć.
Pamięta ktoś tytuł filmu?
Gdzie mogę kupić filmy Między Ustami a Brzegiem Pucharu oraz Bad Company (z Laurencem Fishburne'm)?
Pozdrawiam i życzę udanego 2008...
Trailery które zrobiły na Was wielkie wrażenie ,dzięki którym wzieliście się za oglądnięcie danego filmu itp.Piszcie za co uznajecie je za najzajebistrze najkozackie i takie tam :P
MOJE:
http://pl.youtube.com/watch?v=39nWFMTWSP8&feature=related
Trailer który widziałem grubo czasu po oglądnięciu filmu ,ale i tak...
Ostatnio w MM widzialem zapowiedz jakiegos filmu SF ,leciało to na lcd Samsunga..W film był o jakims ataku wezy jaszczurek itp gadow i płazow na USA ..chciałbym sie dowiedzie jaki jest tytuł tego filmu i moze kiedy bedzie w kinach..dzieki
Kolezanki i koledzy prosze was o pomoc... Szukam wszedzie odglosow Predatora (chodzi mi o to "mruczenie"). Czy macie moze jakies namiary na strony z tymi odglosami? Jesli tak to podajcie - prosze!Pozd
Wczoraj tak około 23 leciał na tvn-ie film ,,Blow,,. Czy ktoś z was wie co się dzieje z tym gościem z więzienia i z jego córką? Jeżeli wiecie na jakiej stronie można się tego dowiedzieć to podajcie.
Mam 4 filmy:Lilo & Stich, Stich!Misja, Lilo i Stich 2 - Mały Feler Sticha, Leroy & Stich. Chciałbym obejrzec od pierwszej czesci do ostatniej a nie najpierw 1 potem 3,2 i 4. Patrzałem na date wydania no i Stich! Misja jest wczescniej wydana od Lilo i Stich 2 no ale to ta druga przeze mne wymieniona ma 2 w...
Tu właśnie obejrzycie zwiastun nowego rosyjskiego filmu na polski temat. I już nie będzie taki bajeczny jak "1612"...
http://internetowo.blogspot.com/2007/12/taras-bulba-zwiastun-filmu.html