Hejka, poszukuję filmów katastroficznych, szczególnie tych z samolotami w roli głównej i filmów tanecznych, musicali. Jeśli ktoś zna jakieś fajne to proszę o wiadomośc. Pozdro dla wszystkich :D
Witam Was filmomaniacy! :)
Proszę o pomoc w ustaleniu tytułu filmu, który oglądałem raz w życiu w TV. Film opowiadał o końcu świata (chyba chodziło o uderzenie w Ziemię asteroidy, lub atak obcych cywilizacji), specyfiką tego filmu, była forma. Wydarzenia przedtawione w większości (a może w całości) w filmie...
Gość napisał książkę (kryminał) i dał przeczytać rękopis znajomemu, w między czasie umarł, a znajomy wydał książkę pod własnym nazwiskiem. Stał się bardzo sławny. Później okazało się, że morderstwa opisane w książce zdarzyły się na prawdę, a gość podający się za autora został aresztowany.
Witam Was filmomaniacy! :)
Proszę o pomoc w ustaleniu tytułu filmu, który oglądałem raz w życiu w TV. Film opowiadał o końcu świata (chyba chodziło o uderzenie w Ziemię asteroidy, lub atak obcych cywilizacji), specyfiką tego filmu, była forma. Wydarzenia przedtawione w większości (a może w całości) w filmie...
Wypatrzylam film pod tym tytulem "Metropolis" jest to niemy film i z roku 1927. Czy ktos ogladal ten film ? Czy warto go zobaczyc ?
Czy ktoś wie jakie ciekawe filmy mają być wydawane w tym roku? Przede wszystkim chodzi mi o komedie i horrory.
Nie łatwo mi o tym pisać, ale ktoś musi. Trzeba mówić prawdę, nawet gdy nie jest ona zbyt wesoła. Przez ostatnie miesiące przeglądałem premiery kinowe i napotkałem tylko na jeden polski film. Natrafiłem na „Ławeczkę” Macieja Żaka z dwiema „gwiazdami” serialu „Na dobre i na złe” tj....
więcej
telefonów komórkowych!
Wiem, że powstaje Komórka na podstawie powieści Stephena Kinga, ale to dopiero za dwa lata.
Potrzebuje teraz czegoś, co trafi do ludzi i po prostu przestaną się tak zachowywać z tymi telefonami jak teraz. ;p
Ma to być z morałem i najlepiej horror.