Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Zna ktoś może jakieś filmy z bliźniaczkami, ale oprócz filmów z bliźniaczkami Olsen. Proszę o tytuły jakiś fajnych komediii. Z góry dziękuję za wszystkie propozycje.

Witam, poszukuje filmów o powstaniu! świata i zagładzie świata. Prosze o pare tytułów ;) Szczegolnie interesuja mnie takie wizjonistyczne... i dobre... a nie tanie amerykanskie ;)

Pozdrawiam i dziekuje z góry za liste ;)

w filmie koleda primadonny pod koniec filmu Rozonda 'Chilli' Thomas wraz z Vanessa Williams spiewaja taka fajna swiateczna piosenke . slyszalam ja w wielu filmach i w radiu ale nigdy nie wiem kto ja spiewa albo chociaz jaki tytol tego jest. Tych co wiedza o czym mowie prosze o pomoc.... z gory dziekuje

nie wiem czy dobry dział trafiłem ale jeżeli o znawców filmu to chyba tu powinienem zapukać o pomoc

ja chciałem się zapytać o tytuł filmu......
oglądałem go w polskiej telewizji jakieś 20 lat temu....
wiem historia ale widziałem go raz teraz mam 31 lat a to siedzi mi od jakiegoś czasu w głowie :)
opis będzie...

Sprzedam 2 bilety za ok 160 zł (cena w kasie 240 zł) na Sylwestra w multikinie 2007 (przewidziane sa darmowe drinki, stół szwedzki, DJ, konkursy z nagrodami)
kontakt
gg: 1614131
kom: 512-193-010

Oto moja lista i oceny :

Lowca jeleni - 9.5
Szeregowiec Ryan - 9
Jarhead - 7.5
Pluton - 8.5
Mash - 9.5
Helikopter w ogniu - 9
Z linią wroga - 6.5
Wróg u bram - 10
Cienka czerwona linia - 6.5
Czas Apokalipsy - 8.5
Full Metal Jacket - 9
9.Kompania - 9

Możecie mi w łatwy sposówb umilić życie ? :P

Szukam komedii młodzieżowej typu: "Eurotrip", "Spadaj" itp. Mam tu na myśłi odjechane teksty, i bez nudnego siedzenia z ... pupą w fotelu i czekaniu aż film się skończy. Bardzo lubię filmy o tematyce: Skate, Studenckie zwariowane życie, zabawne przygody, itp. Nie mówie...

więcej

Jakie znacie filmy w których akcja dzieje się na pustyni (Arizona, Meksyk,kaktusy ;) itp.)???

Heja.

Wczoraj bylem w kinie na Alien vs Predator 2 i jak zwykle przed filmem lecialy rozne zwiastuny. Na jednym z nich pokazany jest Nowy Jork i momenty, w ktorych ludzie na ulicy krzycza z przerazenia przed czyms, co pustoszy ich miasto. Na budynki spadaja jakby mini komety i ogolnie panuje chaos :)

Na koncu...

Tym razem jestem pewna, ze to była mysz.
Był to mysz chłopiec (Again) który śnił na jawie.
I był też taki zły pan mysz który.. był zły, i ten chłopiec mysz z nim walczył.
Ten zły mysz, mieszkał w jakimś.. czymś podobnym do piekielnego zamku, bo tak było dużo czerwieni i ognie buchały, a ten mysz siedział na wielkim...

więcej