Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu animowanego "dla dorosłych" o jakimś zespole, który brał narkotyki i staczał się coraz bardziej na dno. Film był chyba na faktach.
Parę lat temu leciał na TVP3. Temat b. podobny do tego jaki założył Aseg, ale odpiszcie!

13 listopada, w Empiku odbędzie się pokaz filmów amotorskiej grupy filmowej HAFCIARKA FILM. Więcej szczegółów na moim blogu.

HEJKA A WIęC MóJ FILM LECIAł W TELEWIZJI TVN KILKA LAT TEMU W LISTOPADZIE NIE WIEM CZY BYł TO 1 CZY 11 LISTOPADA ALE JAKOS TAK OPOWIADAł HISTORIę O KOBIECIE KTóRA MIAłA WYJśC ZAMąZ ALE BęDąC W WENECJI W CELU ZAłATWIENIA JAKICH SPRAW POZNAJE TAM MłODEGO MEZCZYZNę I SIę W SOBIE ZAKOCHUJą , ONA MUSI WRACAC I ZRYWA...

więcej

Kto zna jakieś dobre filmy nakręcone na podstawie książęk - takie w sam raz aby na maturze siadły :D

PS Nie chodzi mi ani o polskie filmy ani o filmy S.Kinga.
Z góry dzieki

Chodzi mi o film (nie pamiętam ani tytułu, ani aktorów), gdzie grupka zbirów mają nastraszyć kolesia od córki ich szefa, niestety idzie zupełnie inaczaj niżby sobie tego życzyli i ginie i przyszły zięć i córka. Szef się denerwuje i wybija ich pomalutku...
Kojarzy ktoś ten film?

Ktokolwiek oglądał ten film o oryginalnym tytule "Shadowboxer" może mi pomóc:)Być może ktoś orientuje się kto wykonywał piosenkę z tego filmu.Utwór towarzyszył scenie, w której Cuba Gooding robi striptiz dla Helen Mirren.Świetna scena i rewelacyjna piosenka.Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje...Pozdrawiam:*

Toczy sie w krajobrzach Alaski,lub rownin Ameryki N? Filmy podobne chocby do "odnalezc spokoj" ktory lecial dzis w tvp 2? licze na was!

mi najbardziej sie podobal wejscie smoka a wam jaki??????????

Witam, koledzy poszukuję filmu, który moja mama zana pod tytułem: "przybysz z piekieł" . Jest to film który ma ponad 20 lat, jedyne co pamieta to że, jest posłaniec z piekieł, któego ściga ksiądz dostaje się do domu w którym jest opiekunka z upośledzonym ruchowo dzieckiem. Moment który dokładnie mama zapamiętała to...

więcej

Dzień Wszystkich Świętych obchodzę z filmem pt. " Wszyscy święci ". Ja po prostu nie wyobrażam sobie tych świąt bez tego filmu. Święta te bez tego filmu są świętami straconymi i nieobchodzonymi.