Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film jest Polskiej produkcji (chyba?) z lat 70-80tych (?)
Opowiada o pewnej Polce ktora wyjechala za chlebem za ocean, tam pracuje na farmie a pieniadze przesyla synowi ktory w kraju ma budowac rodzinny dom, prawda jest inna syn pieniadze wydaje na zabawe a matce przesyla zdjecia nieistniejacego domu (tak naprawde dom...

więcej

Cześć, czy ktoś może polecić film w klimacie "Dziewczyna z sąsiedztwa", "American Pie", tudzież "More ants in the pants"? Najlepiej, żeby była wersja z lektorem.

użytkownik usunięty

Inny Spike Lee, nie powiecie! Jakże komercyjny, a jakże fajny! To świetny film ze świetnymi rolami! Denzel - bardzo przekonywujący w kapelusiku. Jodie świetna w roli cynicznej prowokatorki. Owen cudny w roli porywacza. To film ról, nie sądzicie?

Z tego co piszesz film jest troche podoby do "Twarda sztuka" ale to raczej na 1000% nie to choć podobna fabuła Kobieta z blizna ,trafia do więzienia przez męża ,potem ma operacje ,wychodzi piękna ,pokochuje ją byly chlopak i przyjaciel , chce sie zemcic na mężu :))

Witam wszystkich zainteresowanych !! Mam prośbę , a Mianowice chodzi mi o podanie tytułu filmu który oglądałem parę lat temu 4 -5 dokładnie nie pamiętam :

Opis filmu :

Pewna dziewczyna była w zakładzie gdzie uznano Ją za schizofreniczkę( nie jestem pewien tej schizofreniczkę ) , następnie zjawił sie jakiś...

Witam,

może ktos będzie mógł mi pomóc?

Bardzo zapadły mi w pamięć obejrzane parę lat temu filmiki:

1. Zabawna historyjka o marynarzach, w której powtarzało się: "oi oi captain!" ;]

2. Nostalgiczna opowieść o dziewczynce, lodzie, mrozie, stawie i łabędziu; padło w niej takie zdanie: "I could be anything!!...

więcej

Proszę o kilka tytułów dobrych filmów (oprócz horrorów).

Powiecie mi może dlaczego takie filmy jak "War", "Potępiony", "Zabić wspomnienia", "Numer 23" (to tylko ostattnie przykłady) nie wchodzą do polskich kin tylko wychodzą od razu na dvd?
Przeciez i obsada dobra i filmy wiele lepsze (oglądałem tylko WAR z tych na razie, POTĘPIONY w planach a "Zabić..." moze póxniej ale...

więcej

Witam.Mam pytanie czy ktoś wie może jaki tytuł nosi film w ktorym męzczyzna spotyka kobietę w pociągu i zauroczył sie nia.Lecz nie zdazyl sie spytac jej o numer telefonu i ona odjechała ty6m pociagiem.Mężczyzna zacząl jej szukac i zamiescil ogłoszenie na bilboardzie ::szukam dziewczyny z pociagu:: Jego koledzy...

Ktoś Popełnił błąd na temat daty premiery na świecie tego filmu w USA ten film miał juz swoją premiere.