Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy istnieją jakieś filmy o tematyce prostytucji chłopaków ich problemów emocjonalnych lub poprostu ofiar werbowania do agencji,o dziewczynach jest mnóstwo a może znacie coś o chłopakach?Dobry był Litlle Boy Blue.pozdrawiam

Z tego co pamietam to film opowiadał o zabójcy-gliniarzy ubranym jak kowboj(stary prochowiec, kapelusz) który podróżował po drogach USA i wyzywał na pojedynki szeryfów, kiedy ich zabijał zabierał im pasy z bronią, wiem że to nie dużo ale więcej nie kojarze(oglądałem ten film bardzo dawno temu) a jest to jeden z tych...

więcej

użytkownik usunięty

Siema wszystkim. Poszukuje tytułu filmu, który jak mgła pamiętam z dzieciństwa, z epoki filmów vhs. Jest to ostatni film z mojej listy takich właśnie wspominkowych pozycj, którego nie potrafie odnależć. Film był produkcją s-f raczej video only ale nie mam pewnośći. Akcja toczy się w przyszłości. Na pozcątku filmu jakaś...

więcej

Podawajcie filmy w którch waszym zdaniem sa najlepsze dialogi:)

Witam.To 2 mój stworzony blog(zapraszam na 1).W tym mam pytanie: Który film waszym zdaniem był naprawdę dobry na podstawie jakiejś książki lub komiksu(mam na myśli produkcje typu marvel)??Osobiście jestem fanem komiksu i sądzę że filmy typu:spider-man(1,2,3),hulk,X-men nie są dobre a wręcz koszmarne.Natomiast jeśli...

więcej

Mam do was pytanie czy wiecie kto jest polskim dystrybutorem filmu "Halloween"

Z góry dziękuje.

Nie wiecie czy jest w internecie miejsce, w których można zobaczyć (albo chociaż znaleźć informację o nich) filmy studyjne znanych gwiazd reżyserii? Wiemy co tworzyli do kin, telewizji... A ja bym chciał zobaczyć co stworzyli w szkole ;)

Jak dlamie to:
1.Troja
2.Trylogia Władcy Pierśćieni
3.King Kong
4.Gladiator
5.Epoka Lodowcowa 1 i 2

Poszukuję filmów w stylu Requiem Dla Snu...
niekoniecznie o tematyce używek, ogólnie o problemach życiowych... najlepiej młodych ludzi. Mozna powiedziec że szukam filmów psychologicznych(ciekawych!). Czekam na jakieś propozycje, z góry dziękuje.

Znacie może jakieś filmy o miłości...
nie chodzi o komedie romantyczne, bardziej o cos w stylu Slodki Listopad, Love Story, Gdyby jutra nie było... (tylko błagam, nie wymieniajcie mi Szkoly Uczuć, Pamiętnika, Apartamentu, Angielskiego pacjenta itp bo znam je wszystkie...
Czekam na jakieś propozycje:)