Cześć Wam wszystkim, mam ochotę obejrzeć jakiś poruszający dramat coś w stylu "Za wszelką cenę" (Milion Dollar Baby). Bardzo proszę o podpowiedź :)
Dzięki Wielkie.
Witam...
Szukam filmu dla kolegi pt "Polowanie na brzydule" tylko problem w tym że nic na jego temat nie mogę znaleźć... w wypożyczalniach nie mają czegoś takiego a na google pustki... oO Możliwe że kolega pomerdał tytuł więc proszę o pomoc :) CHYBA gra w nim River Phoenix...
Z góry dziękuje...
Pozdrawiam :)
Chodzi mi o tytuł. Niestety nie znam żadnych nazwisk. Moge o nim powiedzieć tyle:
Wspolczesna komedia obyczajowa, widziana w 1972 r. Główny wątek fabularny: o starszym panu-erotomanie, który nie przepuszcza zadnej spódniczce, potem sie żeni z pewną dystyngowaną panią, potem po ślubnej nocy idzie na poprawke do jej...
poszukuję starych czeskich komedii :
- horoskop szczęści,
-jak utopić doktora Mraczka,
- kto chce zabić Jessie,
- trup w każdej szafie,
za podpowiedź dzięki
coś mi sie obija w głowie, że już sie tu o to pytałam, ale możliwe, ze to tylko projekcja dlatego...
czy ktoś zna jakieś fajne, "magiczne" filmy w stylu powrotu do garden state, big fish, interstate 60, million dollar hotel etc?
byłabym bardzo wdzieczna za każdy tytuł :)
PS. oczywiście lyncha znam, wiec o nim...
Mam pytanie jest tu duzo filmów i zapowiedzi, premier i mam pytanie czy wszystkie filmy wyjdą po polsku , czy moze jest gdzies spis filmów które napewno nie zostaną wydane po polsku .Jak mozecie to odpiszcie
Witam,
szukam tytułu filmu którego akja dzieje sie w jakims biednym kraju po jakiejs wojnie czy cos moze bułgaria. opowiada on o grupce chłopaków z ubogich rodzin którzy poznaja ala gangstera zwanego faja który uczy ich picia palenia cpania i walenia ;) (była taka scena ze 1 nie chciał stanac to mu patyczek od loda...
szukam juz od dluzszego czasu i nie moge znalesc:(
jest to film azjatycki (chiny?, honkong?) z okresu 1985-1995, nie pamietam dokladnie. byly dwie czesci.
w filmie glowny bohater potrafi konstruowac male robociki, pewniego dnia jest swiadkiem nielegalnego handlu diamentami, przechwytuje je i ukrywa. od teog momentu...