Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pamiętam tylko scene jak gościu sobie marzy i z basenu eychodzi dziewczyna i zaczyna się rozbierać a później przyłaapuje go w kiblu na masturbacji

Prawdopodobnie z lat 90-tych. Niedaleka przyszlosc. Ludzie korzystaja z maszyn, ktore utrwalaja wspomnienia jakby byly prawdziwe. 2 policjantow zabija czarnego rapera, a jedna z jego kolezanek "nagrywala" to cale zajscie w/w urzadzeniem. Potem probuja ukazac prawde, bo sami zostali w to wrobieni (? - tego nie...

fil rosyjski. czterech gangsterow kradnie bmw 7 i uciekaja przez cala rosje przed innymi duzo mocniejszymi gangsterami (ehh ta rosja). pozniej w jakims przydroznym barze chca kase od kierowcow tirow. pozniej jada z nimi gdzies tam i reszta tirowcow ich napier.. jeden zostaje ciezko ranny. pozniej na jakims zadupiu w...

więcej

Szukam tytułu filmu z James'em Urbaniakiem. Widziałem zakończenie na hbo comedy i jestem ciekaw jaki jest cały film. Niestety nie znam tytułu. Próbowałem szukać, lecz jakoś żaden z tytułów jakie napotkałem nie wydał mi mi się znajomy.
James Urbaniak w zakończeniu które widziałem gra nieboszczyka. Zostaje on...

Witam!
Zna ktoś tytuł tego filmu?
Powiedzmy, że należy do gat. science-fiction, bo to film o UFO, lecz dość oryginalny ponieważ całość jest zachowana w konwencji wiadomości. Po prostu cały film jest zrobiony jakby to były wiadomości np w TVN24 (pamiętam, że kiedy włączyłem TV i w tej chwili leciał już ten film to...

Czy może mi ktoś podac tytuł filmu o tematyce hazardu, bodajże z zeszłego roku (może z 2007...) ? Pamiętam że ktoś mi o tym filmie opowiadał jak byłem w UK ale nie wiem o nim nic wiecej... Jakieś kasyna, pokery, ogólnie rzecz biorąc hazard... Wiem że to troche mało informacji, ale może ktoś wie o jakim filmie mówię ?...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam!
Zna ktoś tytuł tego filmu?
Powiedzmy, że należy do gat. science-fiction, bo to film o UFO, lecz dość oryginalny ponieważ całość jest zachowana w konwencji wiadomości. Po prostu cały film jest zrobiony jakby to były wiadomości np w TVN24 (pamiętam, że kiedy włączyłem TV i w tej chwili leciał już ten film to...

w tym temacie wpisujemy swoje pomysły na film:) Ja mam taki

Młody koles odkrywa że choc swiat wyglada normalni wcale taki nie jest okazuje sie że kilka lat wczesniej w wyniku spisku międzynarodowej kliki pedałow rozpylono coś co doprowaziło do wymarcia wszystkich lasek ktre to zosay pdmieniane kolejno na pedaow...

[Jesli ten temat się już pojawił, to nie krzyczeć na mnie, bo naturalniej w świeci eo tym nie wiem]
Chodzi mi głównie o filmy w klimacie Oceana (11, 12, 13), Rozgrywki czy chcociażby Vinci
Czyli filmów w którym kradną coś dużego i jest pokazane jak to wszystko przebiega itd...
Tu, biegniemy tędy, wiercimy tu i tam,...

więcej