Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

w filmie "1612", ale pewnie tylko na początku, potem mamy straszne baty...Czy ktos ma dokładny wglad w treść tego filmu? Jak wypada Żebrowski? Jakieś fajne bitwy? A przede wszystkim-czy chociaz Rosjanie umieli lepiej pokazać moc husarii, niż Hoffmann?

Kiedys ogadalem taki film, chyba to byl horror. Szatan przybywa na ziemie, a gra go taki aktor co ma jasne blond wlosy, proste i troche dluzsze. Ubrany jest caly na czaro (chyba garnitur)!. Na koncu z nim walcza jakies nastolatki moze ciut starsze i jest tam jakis watek druidow, cos takiego sobie przypominam, jakis tam...

więcej

Witam! Prosze pomocy: szukam film w stylu neo-noir, ktory ma pojawic sie w sieci (nie w kinach!!!) we wrzesniu. Niestety zapomnialam nazwisko rezysera i tytul samego filmu. Pamietam tylko, ze czescia tytula jest "...rosa". Chodzi o mezczyzne, ktory szukal swojej zony i znalazl ja na wyspie, gdzie jej brat prowadza...

poszukuje filmów o anoreksji i bulimii, może polecicie mi jakies tytuły.. potrzebne mi sa do pracy dyplomowej. bylabym wdzieczna

puszczali go na europa europa czy ale kino jakis rok temu film jest o młodej naprawde wypasionej lasce z haremu która zakochuje sie w takim czarnym łysym słuzacym film jest francuski a akcja dzieje sie w turcji i póxniej jest rewolucja i ta laske wypuszczaja na wolnośc

Dziewczyna, która mieszkała na wsi z rodziną pojechała na studia (chyba) i zamieszkała w akademiku.
Tam poznała faceta, który radykalnie ją zmienił.
Owy facet nie był zbyt rozgarnięty, myślał, ze jest rockowecem, miał czarne szopowate włosy i był podobny do jednego faceta z Akademii Policyjnej.
Później dziewczyna...

więcej

Oglądałam go jakieś 8 lat temu na tvp1 i nie pamiętam go dokładnie.
Wiem, że był on o młodej kobiecie, która odziedziczyła połowę zamku i chyba chce go sprzedać, aż do dnia gdy tam jedzie i zostaje oprowadzona po posiadłości przez jakiegoś starego mężczyzne i tam poznaje mężczyznę który jest razem z nią...

sprawa jest beznadziejna - jakieś 5 lat temu, albo i więcej, oglądałam w TV w środku nocy film, którego tytułu nie pamietam - opowiadał o dziewczynce z bogatej rodziny, której ojciec nie ma dla niej czasu, więc zaprzyjaźnia się z młodym chłopakiem, chyba ogrodnikiem... on daje jej żółwia, a pewnego dnia wyjeżdżają,...

Pamietam ze kiedyś oglądałam film .I teraz chciałabym sobie go ściagnąc
tyle że nie pamietam jego tytułu opowiadał on o lekarce ktora chyba (Dolores)ktora miala nieszczesliwe zycie i problemy ze soba
Przewodnim watkiem tego filmu jest dziewczynka Camila ktorą dziadkowie trzymaja w klatce u siebie w domu.Poniewaz ich...

więcej

Czy nie wiecie może czegoś o ekranizacji cyklu "Belgariada" autorstwa Davida Eddingsa?
Albo cyklu "Księga nowego słońca" autorstwa Gene Wolfa?
Będę wdzięczny za każdą informację.