Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ponownie witam.
Może mi ktoś wytłumaczyć gdzie jest mój post, który mniej więcej był taki:
szukam filmu "1900 człowiek legenda" G. Tornatore, ... itd. itd. .
Proszę o pomoc.

Jeśli komuś przeszkadzał, nie był w tym miejscu co trzeba, był niepoprawny politycznie lub miał za dużo samogłosek, to wypadało podać...

Szukam jakiś fajnych filmów o nastolatkach albo o nauczycielach:):) może być tez coś o szkole:) może coś jak "szansa na sukces" albo "szkoła życia" z góry dziękuje za pomoc:):)

http://www.rzeczpospolita.pl/cinema/3.jpg

Tytuł: Rzeczpospolita, od 28 września, cena I filmu: 6,99 zł, kolejne: 15,99 zł.
?Cinema Rzeczpospolita? zaprasza na cykl seansów filmowych z repertuaru Gutek Film. Zaprezentowane zostaną obrazy, które w ostatnim czasie wzruszały, intrygowały i bawiły publiczność na całym...

więcej

Jest to komedia jakiś niecaly rok temu leciala podajże na polsacie a dzieje sie na jamajce i chodzi głównie o zawody bobslejowe.Grupa ludzi zaczyna trenować przed zawodami nikt w nich nie wierzy ale udaje im się dotac w końcu chyba na olimpiadę czy coś takiego.

Niedawno widziałem nieźle zakręcony i trochę chory film. Leciał późno w nocy i nie zobaczyłem ani początku ani zakończenia, ale to co zobaczyłem wystarczyło by stwierdzić "o k***a przeje***e". Film jest zrobiony w stylu "Armii Ciemności"-czarna komedia, horror,czy do czego by to zaliczyć;
z fabuły wiem tyle:
-2...

Witam,
szukam tytułu filmu którego akja dzieje sie w jakims biednym kraju po jakiejs wojnie czy cos moze bułgaria. opowiada on o grupce chłopaków z ubogich rodzin którzy poznaja ala gangstera zwanego faja który uczy ich picia palenia cpania i walenia ;) (była taka scena ze 1 nie chciał stanac to mu patyczek od loda...

więcej

Potrzebuję pomocy - szukam pewnego filmu, który oglądałem jakieś 16 lub 17 lat temu. Niestety problem w tym, że nie znam tytułu:((((( Pamiętam za to o czym był, spróbuję go w kilku zdaniach streścić, może komuś nasunie się jego tytuł.
Samolot lecący z ludzmi musiał awaryjnie lądować na jakiejś rzece ( chyba Nil ), w...

więcej

Nie mogę sobie przypomnieć tytułu filmu (filmów), które oglądałem kiedyś w telewizji. Chyba na tvnie, ale pewny nie jestem.

Tytuł tego 2 filmu miał związek z twarzą, maską, lub czymś podobnym (od razu mówię, że nie chodzi mi o Bez twarzy z Cagem i Travoltą, ani o Maskę z Carreyem..), ale pewny nie jestem....

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam!
Film jest o dwóch braciach (ich ojciec ma chyba coś wspólnego z ogrodnictwem) którzy prawie cały czas kiwają głowami. Wpadli na pomysł żeby zrobić club(dyskotekę)w której w środku będzie jak na ulicy, a na zewnątrz gdzie czekają ludzie jak w klubie.