Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, prosze wymiencie jakie znacie filmy z lat 1980-1995 (azjatyckie kung-fu, wuxia pian, horrory) gdzie bohaterami sa siostry badz kolezanki specjalizujace sie w biciu:)
Poszukuje filmu wlasnie gdzies z tego okresu pamietam tylko kilka scen
1)dwie siostry? walczace w jaskini ze "zlem"
2)mistrz tych dziewczat...

zapowiada się najpotężniejszy polski projekt o najpotężniejszym polskim triumfie. Zaglądajcie na stronę victoria-film.com! Powiadomcie sąsiadów, krewnych, emigrantów! I Turków...Nadchodzi V I C T O R I A

Mam straszny problem, z którym nie mogę się uporać od paru tygodni. Oglądałem kiedyś dobry film z jakimś amerykańskim raperem (chyba, bo już nie jestem teraz taki pewien czy to na pewno był jakiś raper :P), grał tam bezdomnego, którego zatrudnił jakiś bogal jako pomoc w polowaniu. Po dotarciu na miejsce okazało się, że...

więcej

film oglądałem bardzo dawno dawno temu i zupełnie nie mam pojęcia kto w nim grał bądź jaki był jego tyłuł.

z tego co pamiętał ogolnie chodziło o to iż skazańcy/kryminaliści byli zsyłani na pewną wyspę, dostarczano ich tam śmigłowcem czy jakoś tak, akcja dzieje sie raczej w obecnych czasach bądź w nie za bardzo...

Zna ktoś tak wciągające filmy jak LOST czy PRISON BREAK

czesc
potrzebuje Waszej pomocy! pamietam ze kiedys kolezanka opowiadala mi o bardzo dobrym jej zdaniem filmie ale nie pamietam ani tytulu ani rezysera, nic. no wiec film jest produkcji prawdopodobnie japonskiej i opowiada o malzenstwie ktore juz sie nie kocha. w pewnym momencie zjawia sie tam osoba trzecia - jakis...

więcej

ostatnio próbowałem przypomnieć sobie nazwę kreskówki którą oglądałem w dzieciństwie... były w niej takie roboty, czy też maszyny w których ktoś siedział i zostawiały czasem swoję części jako bomby z czaszką taką narysowaną... były w różnych kształtach... pamiętam jakiegoś niedźwiedzia z odłączaną głową, świnię ryjącą...

więcej

W tym temacie codziennie będę umieszczał / polecał 2 filmy
mam prośbe nie wylatywać mi tu z Transformersami czy innym gównami typu spiderman

No to na początek dwa europejskie horrory(raczej mało znane):

Kregosłup diabła
http://tiny.pl/1mrg

Film oglądałem ostatnio i powiem że jestem pod wrażeniem świetna...

Film szedł w canal+ badz na polsacie o 11.00 28 sierpnia tego roku jezeli ktos pamieta tytuł prosze o pomoc!!! film był o chilliderkach(nie wiem jak sie to pisze :P)

Nie pamiętam tytułu filmu. . Opowiadał on o policjancie który został konfidentem i wniknął do mafii czarnych, Ich dowódca miał ksywkę "Bóg" . Pamiętam taki moment że chłop robił kobiecie minetę , weszła ta mafia zabiła go odcieła mu język i powiedzieli do tej kobiety:
-Masz i dokończ( czy coś w tym stylu)
Bardzo był...

więcej