Pod tym linkiem http://finanse.wp.pl/POD,14,wid,9207421,prasa.html?rfbawp=1189943120.851&ticaid= 14798 jest opis przygotowań do filmu o odsieczy wiedeńskiej czy według was coś z tego będzie? Osobiście chętnie bym zobaczył szarże husarii która by wyglądała jak atak rohirrimów z powrotu króla. Według mnie ostatnimi...
witam...w latach 90 ogladalem film, ktory chcialbym sobie odswierzyc lecz nie pamietam tytulu...w filmie mniej wiecej chodzilo o to, ze dwojka mlodych ludzi zakochala sie,a pozniej okazalo sie ze sa rodzenstwem czy cos w tym stylu...wie ktos co to za film?
pozdrawiam
Może bedzie ktoś w stanie pomóc mi w przypomnieniu sobie tytułu filmu który widziałem z 15 lat temu. Pamiętam tylko że dwóch facetów jechało samochodem , chyba uciekali, znaleźli ukryte pieniądze za tablicą w szkole a na końcu jeden z nich umiera. Z tego co pamiętam był to bardzo dobry film. Jakieś pomysły?
odnośnie teledysku pamiętam niewiele: muzycy stoją w kręgu, w którym stoi dziecko (chyba chłopiec) z dziwnymi oczami, jakby z oczami kosmity; potem krąg zaczyna wirowac wokół niego
piosenka jest chyba z gatunku rock, a może trochę cieższego niż rok
o ile dobrze pamiętam jeden z muzyków miał spiczastą (trójkątną)...
jak z rumorem i bębnami zapowiadane remake "Krzyżaków"? Oto jest pytanie. W każdym razie módlmy się do Swaroga o realizację, bo ten film może przetoczyć się przez swiat jak "Braveheart". Czy ktoś ma jakieś pewne informacje??
zapraszamy na victoria-film.com
na tej stornie znajdziesz informacje
o kolejnych etapach ptojektu VICTORIA
Mam problem kiedyś widziałam film (młodzieżowy) akcja toczy sie w szkole, pewien chłopak w laboratoium prez przypadek wynajduje eliksir po którym wypiciu ma zdolności przenoszenia różnych elementów, podnosi brew i potrafi przenieść przedmiot z jednego miejsca na drugie. Oczywiscie zakochuje się w pewnej dziewczynie nie...
więcej
http://grrr.pl/2007/09/09/topster-10-najgorszych-ekranizacji-gier/
Subiektywne zestawienie 10 najgorszych ekranizacji gier w historii kinematografii. Jest i Uwe Boll! Nie ma się czym martwić, bo o nim nie sposób przecież zapomnieć. Aha, bym zapomniał - zestawienie jak zwykle subiektywne....
Opowiadał on o policjancie który został konfidentem i wniknął do mafii czarnych, Ich dowódca miał ksywkę "Bóg" . Pamiętam taki moment że chłop robił kobiecie minetę , weszła ta mafia zabiła go odcieła mu język i powiedzieli do tej kobiety:
-Masz i dokończ( czy coś w tym stylu)
Bardzo był bym wdzięczny za podanie...
Witam mam bardzo gorącą prośbę o podanie tytułu filmu...
Zacznę od początku. Film oglądałem jakoś w roku 1995-1997 w nieistniejącej już telewizji ATV, więc dosyć dawno; z tego o zapamiętałem to wygląda na lata 80. Jest to w sumie horror produkcji chyba USA ale wydaje mi się, że równie dobrze może to być film włoski...