Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam
Poszukuę filmu który oglądałem kiedyś na TVN. W filmie występują tylko chyba 3 osoby, ale w sumie na ekranie jest więcej :) Film pokazuje faceta i babkę którzy przeskakują przez jakąś "brame" czasową stworzoną przez jakiegoś chyba krasnala czy też krótkiego gościa i przechodząc przez nią widzą inne osoby ale...

Znacie może jakieś dobre filmy argentyńskie?

Witam wszystkich fanów dobrego mocnego kina ....Mam ogromną prośbe o podanie mi tytółów najbardziej według was skandalicznych i jak dalej w tytule filmów...jestem na filmowym głodzie ponieważ uwczesne kino nie ma za dużo do zaoferowania z małymi wyjątkami...licze na was :)..błagam prosze zadziwcie mnie licze na...

jakiś głodny chłopak wycinał z gazety obrazek pizzy i zjadał ją?

... filmów, w których aktorzy tańczą, np.: Dirty Dancing, Gorączka sobotniej nocy... (najbardziej interesowaly by mnie filmy z muzyką dyskotekową lat 80, taką jaka jest w filmach Gorączka sobotniej nocy i Klub 54, innymi tytulami nie pogardze)

Witam!!!
Poszukuje filmu pt. Eye Of The Tiger - Oko Tygrysa !!!
We wczesnej młodości miałem ten film na VHS teraz mam ochote obejrzeć sobie ponownie ten wspaniały film ale niestety juz nie posiadam tej kasety i mam prośbę o namiar na osobę która posiada tą pozycje!!!
Dla Ułatwienia podaje nr. gg...

Goraczka rulez... gliniarz kontra złodziej morderca...

Witam!! Poszukuję tytułu filmu, w którym młody, bogaty prawnik regularnie, co roku podrywał inną osiemnastolatkę, którą wybierał na jakiś występach (czirliderek czy coś w tym stylu). Kumpel opowiadał mi treść, ale nie znal tytułu ... myśle, że pomożecie mi w jego odnalezieniu ...

Szukam filmu z którego pamiętam tylko początek:
grupa komandosów w maskach przeciwgazowych, ubranych na czarno robi pogrom w jakiejś wiosce(chyba azjatyckiej.Chyba byli z jakieś jednostki bylego ZSRR.Mieszkańcy w samoobronie zabijają jednego z nich.Film raczej lata 80-te, 90-te...I to tyle co pamiętam o nim.
Może...

Szukam tytuł brytyjskiego filmu - komedii, który stosunkowo niedawno gościł w naszych kinach, o policjancie przeniesionym z Londynu na prowincję.