To jest pewnie pytanie dla opiekunów Filmwebu ale moze ktoś coś o tym wie. Gdzieś mi ostatnio zniknął dział nagrody. Wiecie o co chodzi. Żaden film nie ma nagród ani tez nie można nic dodać. To jest tymczasowe czy co?
Chciałbym żeby był to temat o ciekawych filmach bądź filmikach niezależnych, amatorskich, itp. które można obejrzeć w sieci. Jeżeli znaleźliście coś takiego to podawajcie linki oraz oceniajcie filmy zaproponowane przez innych.
Ja dziś proponuje perfekcyjnie zrealizowany (wg. mnie) amerykański film krótkometrażowy....
Witam!
Poszukuje filmow, ale z tancem nowoczesnym moze to byc dyskotekowy podam filmy ktore widzialam:
- w rytmie hip-hopu 1 i2
- krok do slawy
- step up
- dirty dancing
- wytanczyc marzenia
- honey
- zatancz ze mna
Jesli ktos ma godny polecenia filmo tancu to prosze o tytul z gory dziekuje ;)!
CZEŚĆ CZY KIEDYKOLWIEK UKAŻE SIĘ W POLSCE EDYCJA TYCH FILMÓW NA DVD Z LEKTOREM BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDŻ SERDECZNIE DZIĘKUJĘ POZDRAWIAM.
Witam,
szukam tytułu filmu którego akja dzieje sie w jakims biednym kraju po jakiejs wojnie czy cos moze bułgaria. opowiada on o grupce chłopaków z ubogich rodzin którzy poznaja ala gangstera zwanego faja który uczy ich picia palenia cpania i walenia ;) (była taka scena ze 1 nie chciał stanac to mu patyczek od loda...
Witam,
Wpadłem przypadkowo na opis filmu "Truman Show". To co zobaczyłem wprawiło mnie w osłupienie :| Czy TO jest opis tego filmu?
"Młody urzędnik bankowy mieszka w małym mieście nad morzem. Ma uroczą żonę,
przyjaznych sąsiadów, życzliwych szefów. Gdy jednak pewnego dnia odwiedza
biuro podróży i pragnie kupić...
Film opowiadał o rodzeństwie o nadnaturalnych właściwościach (już niedokładnie pamiętam jakich, chyba mogli unosić się, przenosić myślami rzeczy, ale nie jestem pewny) Film na 100% leciał w TVP1 rankiem (tak ok 10:00) w którąś niedzielę, chyba lipca, roku 1989 (wiem bo brat miał chrzciny a ja zostałem w domu pilnować...
więcejWitam szukam tytułu filmu w którym głowna bohaterka uwielbiała śpiewać , robiłą to potajemnie , bo jej rodzicie sie z tym nei zgadzali czy jakos tak , chciala wyjechac na konkurs piosenki , lecz wymyśliła sobie że jedzie do swej cioci, mieli bowiem taki plan w tajemnicy przed ojcem ... zna ktos moze tytuł tego filmu??...
więcej
film jest anglojęzyczny,pewien pan w średnim wieku przyjeżdza do japonii w sprawach służbowych, poznaje tam duzo młodsza dziewczynę,która pracuje w tej samej firmie,nawiązują romans.......a na koniec okazuje się ,że są rodzeństwem
nieco futurystyczny obraz..tylko tyle pamiętam...prosze o pomoc