Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

prosze o głosy na najleprzy film POLSKI ostatnich 10 lat

Witam,
chciałbym się zapytać, czy ktoś może mi pomóc w znalezieniu tytułu filmu, którego tylko częściowo pamiętam (film, nie tytuł)? Akcja filmu rozgrywała się chyba w jakimś małym miasteczku i chodziło o odnalezienie zabójcy (chyba). Główną rolę odgrywał niepełnosprawny (kulawy), który kilka razy był na...

oglądał ktoś może ostatnio na publicznej film Felliniego "Miasto kobiet"?, chodzi o to że mi się zajeb... podobał a co wy o nim sądzicie?

witam jak napisałem w temacie jestem troche wybredny oznacza to ze mam juz swój gust po 3 latach ogladania anime ale nadal nie wiem jaki on jest

moje wytyczne to
*max 13 odcinków (w ostateczności 26)
*film serial musi być kompletną całościa z zakończeniem ucinajscym fabułę jestem nieco zmęczony serialami w których...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Na ile prawdziwa jest ciekawostka druga od góry, ta o Lucasie?

http://krzyzacy.filmweb.pl/Krzy%c5%bcacy+1960+ciekawostki,FilmCuriosities,id=120 4

Hej,

Szukam filmów których akcja dzieje sie w Oxfordzie. Jesli znacie cos takiego, prosze dajcie znac :)

Pozdrowienia (z Oxfordu) :)
mechamick

...który leciał w TVP 1 lub 2 mniej wiecej rok temu i jego tematem była historia dwóch autystycznych braci bliźniaków wychowywanych przez samotna matkę. Jeden z braci trenował biegi na orientacje i cwiczyl w domu na ławeczce kulturystycznej.

... drugi film trudniej mi zlokalizowac czasowo - leciał on w drugiej...