Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jeżeli chcecie sobie oglądnąć fajną komedię romantyczną to polecam film pt. "Miłosna układanka" http://www.filmweb.pl/Mi%c5%82osna+uk%c5%82adanka+2006+o+filmie,Film,id=255398
Takie powinny być komedie romantyczne o nastolatkach, a nie jakieś szarlotki 1, 2, 3, Wesele Srele & Duperele!
Co myślisz o tym jeżeli już...

Heya poszukuje nazwy 2 filmów oba o podobnej tematyce komediowej:
1: banda nieudaczników próbuje okraść chyba bank poprzez podkop z domu starszej czarnoskórej pani z tego co pamiętam to i tak wszyscy giną jakaś klątwa czy coś....

2: banda nieudaczników próbuje obrabować jakiegoś bogatego gostka w jego mieszkaniu...

więcej

Meczy mnie juz od dluzszego czasu.Nie znam tytulu ani obsady.Byl to film wojenny-amerykanie wysylaja na jakas japonska wysepke maly kilkuosobowy oddzialek komandosow,ktorzy maja za zadanie zniszczyc chyba jakies centrum radiowe lub cos podobnego.Oddzial przedziera sie przez lasy izarosla pelne pulapek zastawionych...

użytkownik usunięty

Witam
Czy mozecie pomoc mi znalezc film ktory ogladalem ...moze 5-7 lat temu?
Pamietam tylko urywki z tego filmu, w ogole nie kojarze aktorow, rezysera, ani nawet tytulu, tyle wiem:
Gatunek: Sci-Fi
najprawdopodobniej nakrecony miedzy 1982-1995
kojarze cos z kula...niewielka, mieszczaca sie w dloni, mutantami,...

kto widział ten film? Sprawdzcie na you tube o co chodzi. polecam !!!

A nawet dwa.Chodzi mi o tytuły które swego czasu mnie zachwyciły i chciałbym nimi zachwycić moją pociechę.O ile jeden z nich znalazłem jednak tylko VHS,a interesuje mnie jedynie DVD,o tyle ten drugi jest nie do zdobycia przezemnie.Może ktoś pomoże???Tak więc pierwszy z nich to "Purpurowy pożeracz ludzi",a drugi "Podróż...

więcej

Moze ktos z was pamieta jak nazywał sie pewien serial?Leciał na polsacie dobre pare lat temu,był o rozbitkach którzy znalezni sie na bezludnej wyspie,przynajmiej oni tak mysleli bo obserwował ich tajemniczy gosc poprzez porozmieszczane na wyspie kamery.To był chyba kapitan nemo ale tytuł był chyba inny.

Interesują mnie filmy psychologiczne z zagmatwaną akcją, najlepiej takie w których osobne wątki i wydarzenia dopiero pod koniec nabierają sensu. Cos jak "Deja vu" tylko najlepiej o jakims detektywie czy policjancie(niekoniecznie musi byc glina) na tropie psychodelicznego zabójcy.

Oglądałem kiedyś film o mafijnych porachunkach i o dwóch strzelbach. Film był chyba czarno-biały ale nie stary (utrzymany w takim specyficznym klimacie). Pamiętam, że ostatnią sceną był widok kolesia który wisiał na moście i jedną ręką chciał wywalić te strzelby (a były one jak się okazało bardzo stare i cenne) do...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem