Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ang Lee otrzymał Złotego Lwa, Pitt dla najlepszego aktora, Blanchet zaś dla najlepszej aktorki jednak najbardziej cieszą mnie za to dwie inne wiadomośći a minowicie ze Brian De Palma został uznany najlepszym reżyserem a więc wychodzi an to że w koncu udało mu sie nakręcić dobry film od czasu Życia Carlita i ze został...

więcej

Jakiś rok temu oglądałam w nocy na HBO albo CANAL + film o rodzeństwie (chłopak i dziewczyna), którzy uciekli z biednego domu, by zacząć lepsze życie. Noc przeczekali w lesie, po czym zjedli psa, który należał do faceta z chaty w tym lesie. Ten facet zabrał ich do domu i kazał chłopakowi wykorzystać jego żonę :). On...

więcej

"Skowyt" itp. to już trochę starocie, a jego sequele są fatalne.

"Dog Soldiers" lubię, ale miejscami zbyt wysublimowany angielski humor,
"Wilka" też lubię, ale to nie horror, tylko kolejny popis Nicholsona :),
"Underworld" - tragedia, misiowate i nienaturalnie się poruszają, a przede wszystkim ten film NIE...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Dlaczego nikt mi nie odpisał? Czy podałem za mało danych?Czy jest jakś inna przyczyna?

Witam,

Zobaczcie sobie opis filmu "życie Carlita" (opis drugi) SPOILER! LOL:

http://zycie.carlita.filmweb.pl/%c5%bbycie+Carlita+1993+opisy,FilmDescriptions,i d=1094

Przecież to jest prawie recenzja :| Ponad połowę filmu jest zawarte w tej recenzji. Nie wiem jak Wy ,ale ja bym to usunął żeby nie psuć komuś...

Witam wszystkich serdecznie;] Szukam filmu ktory opowiadalby o nastolatkach ktore pragna za wszelka cene korzystac z zycia.. wiadomka.. sex, narkotyki, alkohol a nawet przypadkowe morderstwa.. Zna ktos takiego typu film? Byle nie komedia.. dramat czy cus.. Taki o zyciu.. Bardzo prosze o podopowiedzi:P pozdrawiam:*

FIlm opowiada o dwojgu kochajacych sie ludziach.Mozna powiedziec ze sa w nim dwie akcje jedna to jest wdoje starszych ludzi znajdujacych sie w szpitalu ona nic nie pamieta on jest po paru zawalach i codziennie czyta jej pewnego rodzaju ksiazke- stad wlasnie ten film.Czyta o dwojgu mlodych ludziach ktorzy zakoachali sie...

więcej