Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Kilka lat temu oglądałam w tv film, w którym chłopak był chory na jakąś chorobę, przez którą był bardzo szpetny i miał częste nieznośne bóle głowy, jednak był bardzo inteligentny i zdobywał wiele nagród w szkole. Poznał niewidomą dziewczynę.. i pamiętam scenę, w której próbował wytłumaczyc jej, jak wyglądają kolory za...

więcej

Film ten emitowany byl w polowie czerwca w TV,bodajze TVP.Film jest o dziewczynie chorej na raka.Znam tylko cytat z tego filmu,byc moze naprowadzi on Was na tytul"Milosc cierpliwa jest,laskawa jest.Milosc ne zazdrosci,nie szuka poklasku,nie unosi sie pycha;nie jest bezwstydna,nie szuka swego,nie unosi sie gniewem,nie...

więcej

Bardzoo bym chciała mieć na DVD 2 filmy. Ale nigdzie nie mogę ich dostać. A na Allegro są używane:(( To są ich tytuły: 'Jeździec bez głowy' i 'Charlie i Fabryka Czekolady' Jeżlei znajdziecie gdzieś je w internecie i będzie możliwe ich kupienie to napiszice!!! Z góry dziękuję:**

Film opowiada o dziewczynie i chlopaku ktorzy podrozuja razem pociagiem i nawiazuja tym znajomosc,mimo tego ze ta dziewczyna tego nie chce,chlopak ja zaczepia,spiewa jej czesto rozne piosenki. Nastepnie rozdzielaja sie na lotnisku i po dluzszym rozstaniu spotykaja sie przypadkowo,gdy chlopak spotyka ja kiedy ta ma...

Słyszłem że ma wyjść 3 seria zagubionych , tylko nie wiem kiedy wyjdzie i puszczą w Polsce.

Kto mi powie jakie filmy sa fajne zebym mogla sciagnac sobie na DVD.

Na filmwebie każdy film podlega subiektywnej ocenie użytkowników. Wielu z nich (w tym i ja) kieruje się ocenami wybierając określony film do obejrzenia. Czasem jednak nasze gusta nie zgadzają się z tymi jakie prezentuje większość filmwebowiczów. Jaki jest film, który otrzymał wysoką ocenę średnią a wy nie zgadzacie się...

więcej

użytkownik usunięty

Wielokrotnie spotkałam się z opinią, że komedie są płytkie, bezwartościowe, a wręcz głupie. Osobiście lubię ten gatunek filmu i uważam, że nie musi zawierać ważnych treści, a jego rolą jest zabawianie widza. Jakie jest wasze zdanie na ten temat?

Znacie fajne arodie filmow jak naprzykład "w krzywym zwierciadle:strzelając śmiechem"? cos w tym stylu prosze o pomoc

Pozdrawiam