Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam!
Niedawno na Filmweb przeczytałam recenzje "Sen umarłego" ("Dead Man's Dream"). Niesamowicie zainteresował mnie ten film. Niestety jest problem. Nigdzie nie mogę go znaleźć. W żadnym sklepie DVD, wypożyczalniach, na innych forach też pusto, google wysiadają. Ma ktoś jakiś pomysł jak ten tytuł dorwać?! Będę...

jest taka scena, że faceci (niemcy chyba) wpuszczają jakiegoś gościa do toalety i każą mu srac na siłę...
ale gośc chyba po prostu nie może więc chce ich zmylic... zdejmuje więc buta i ciska nim w wodę w toalecie, wydając z siebie wrzaski

Wie może jak się nazywa ten film???

Witam!

Zależy mi na pewnym filmie, niestety nie jestem w stanie przypomnieć sobie jego tytułu, a i fabułe pamiętam przez mgłę.Mniej więcej chodzi o to, że pewien mężczyzna wyjeżdża (za granicę?) na parę dni i poszukuje jakiejś kobiety która by mu towarzyszyła(w zamian za pieniądze?). W końcu znajduje partnerkę...

użytkownik usunięty

Ja też mam takie pytanie, a właściwie dwa. Widziałam dawno dawno temu takie dwa filmy, baśnie filmowe, które mi się bardzo podobały, ale nie wiem jak się nazywają. Mógłby mi ktoś pomóc? Z czystej życzliwości?

Pierwszy to film o dziewczynie, która dostaje (chyba od babki i chyba na urodziny) dziwny pierścień który...

więcej

Ja uważam że dubbing był fatalny...na pewno wolałabym napisy. Ale film był swietny?

Film został nakręcony w pózniejszych latach 80 albo wczesnych 90, Dziadek bodajże 80-letni miał urodziny i miał wypadek samochodowy ze swoim 16 letnim wnuczkiem który był niezbyt lubiany w szkole w wyniky tego wypadku jakimś cudem budzą sie zaminieni ciałami i staruszek w ciele wnuczka zdobywa dziewczyne w której jego...

więcej

witam...
kiedys widzialem taki fajny film o kolesiu ktory scigal sie go urwqiska spadl i zginal i jako duch powrocil po ilus latach zey pomoc jednemu dzieciakowi ktory znajdzie sie w takiej samej sytuacji...

nie pamietam tytulu ale to stary film z lat 90 moze nawet 80...

jesli ktos wie o jaki film chodzi to...

Napiszcie jakie saą najlepiej i najgorzej wydane filmy na DVD w Polsce. Z tych, które ja posiadam najlepsze są:
"Pewnego razu na Dzikim Zachodzie" - znakomicta jakość dźwięku i obrazu, wiele dodatków i całkiem przyzwoita cena
"Pieskie popołudnie" - również wiele ciekawych dodatków i przystępna cena

Najgorzej...

Tym razem ja potrzebuję pomocy :D

Ostatniego czasu w TV leciał film, który opowiadał o historii pewnego człowieka imieniem Daniel... wszyscy myśleli, że on zwariował, gdyż widział Daniela, swojego brata, a nikt inny go nie widział. Młodzieniec trafił do szpitala psychiatrycznego, jednak odwiedzająca go kobieta także...

więcej

Osobiście nie lubię komercji. Uważam, że producenci dobrze robią, gdy ogłaszają, że film będzie trylogią przed sukcesem pierwszej części. Kiedy jednak tak nie mówią, a ogłaszają to dopiero po sukcesie kasowym, często jest to "dzieło" nie najwyższych lotów (choćby druga część "Efektu motyla"). W ostatnim czasie chyba...

więcej