Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mam pytanie czy nie zna ktoś takich fajnych filmów. Żeby były romantyczne a zarazem zabawne. Coś jak "Ona to on"?

jaki chcielibyscie by sie pojawil?np znudzeni jakimis filmami oczekujecie w koncu na taki ktory....??

Szukam filmu który jest naprawde bardzo stary. Mam teraz 18 lat oglondałem go ostatnio jak miałem 10 lat bodajże, na Polsacie. Opowiada do chyab chinczykach dwuch jeden z nich jest jakby nauczycielem a drugi to nieudacznik, ale nauczyciel nie jest stary z brodą to mężczyzna w wieku 35lat. Pamiętam że był on tak jkaby...

więcej

Szukam tytułu filmu, który widzialem w TV wile lat temu, a i wtedy miał on już swój wiek. To na oko film SF i familijny w jednym. Opowiada o jakichś dzieciakach, którzy znaleźli sposób by wyruszyć w kosmos. Budują oni statek, lecą w kosmos i tam spotykają obcych. W filmie tym była bardzo charakterystyczna scena, w...

Jak wiadomo są wakacje, a pogoda paskudna. W związku z tym pomóżcie- potrzebne mi są tytuły szalonych "przygodówek" w stylu powiedzmy "Van Helsinga" (oczywiście takie klasyki jak Indiana Jones odpadają). Nie musi być inteligentne, musi być ofektowne i o stopniu głupoty, który pozwoli potraktować ten film jako komedię...

więcej

Co myślicie o filmach Quentin'a Tarantino?
Jak dla mnie nie są zachwycające...a dla was?

Kto wygra bój o najlepsze efekty specjalne ?

Witam mam problem przeglądam zasoby filmweb.pl i nie mogę znalezć pewnego filmu moze ktoś z was będzie coś pamiętał:
Film pochodzi prawdopodobanie z lat 1980-1990
temat filmu: był gośc ktory miał samochod ktory po zderzeniu z innym rozpadał sie na części a te częsi następnie znikały, to był czarny samochod gosc...

1. Gość (chyba Arab) sprzedaje róże w Paryżu, jest uchodźcą, ma dziwnych kolegów :), jeden z nich taki mały, grubszy, łysy wyjeżdża do Tybetu, od tego gościa główny bohater bierze dokumenty, pamiętam też, że był przez krótki okres w szpitalu; zakochał się chyba w prostytutce. Film skończył się tak, że (cały czas...

gosciu ucieka przez prawie caly film czerwonym samochodem i goni go wielka cieżarówka , gosciu potem sie kapnie ze kierowca ciezarówki chce go zabic i go goni wiecie jaki to film ?