poszukuje fajnych filmow na podstwie ksiazek takich jak np. czas zabijania, podziemny krag, kolekcjoner kosci. jakie polecacie?
Poszukuje gry gdzie tworzyło się film.Pisało się scenariusz, wybierało aktorów,reżyserów itp.Bardzo bym prosił o pomoc.Z góry dziękuję.
Wedlug mnei film jest przezjabisty, Tarantino przeszedł samego siebie!!! Istny majstersztyk.. film zawdzięcza wszystko znakomitym dialogom i aktorom!!! Wspaniale, wspaniale...!!!!!!!
siemka, oglądałem nie dawno w telewizji ten film, i myśle że ktoś z was też go oglądał (TVP1). Film opowiada o losach nieufnego Romka z domu dziecka.
Obejżałem do momentu jak 2 chłopaków spokało leżącego Romka w krzakach (jakieś 15 min. przed zakończeniem filmu). Możecie mi powiedzie jak film się skończył?
Z góry...
Filom opowiada o rodzinie. W rodzince owej jest synalek. Straszny z niego maminsynek. Studiuje coś związanego z orientem. Na wyjeździe dzwoni do matki, że nie może spać. W pewnym momencie jak syna nie ma w domu matka mówi, że to co pisze w pracy (doktorskiej?) jej syn rozumie tylko dwoje (czy kilkoro) ludzi na...