Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

poszukuje fajnych filmow na podstwie ksiazek takich jak np. czas zabijania, podziemny krag, kolekcjoner kosci. jakie polecacie?

Poszukuje gry gdzie tworzyło się film.Pisało się scenariusz, wybierało aktorów,reżyserów itp.Bardzo bym prosił o pomoc.Z góry dziękuję.

Wedlug mnei film jest przezjabisty, Tarantino przeszedł samego siebie!!! Istny majstersztyk.. film zawdzięcza wszystko znakomitym dialogom i aktorom!!! Wspaniale, wspaniale...!!!!!!!

Bo w piątek kończy się ,,Pogoda na miłóść''. i czy wiecie moze kiedy bedzie nastepna seria??

siemka, oglądałem nie dawno w telewizji ten film, i myśle że ktoś z was też go oglądał (TVP1). Film opowiada o losach nieufnego Romka z domu dziecka.
Obejżałem do momentu jak 2 chłopaków spokało leżącego Romka w krzakach (jakieś 15 min. przed zakończeniem filmu). Możecie mi powiedzie jak film się skończył?

Z góry...

więcej

Jaki Film w telewizji byście mi polecili na przyszły tydzień????????

oglondać.. wszysko już obejrzałem, zna sie ktoś tu na filmach? pzdr.

Filom opowiada o rodzinie. W rodzince owej jest synalek. Straszny z niego maminsynek. Studiuje coś związanego z orientem. Na wyjeździe dzwoni do matki, że nie może spać. W pewnym momencie jak syna nie ma w domu matka mówi, że to co pisze w pracy (doktorskiej?) jej syn rozumie tylko dwoje (czy kilkoro) ludzi na...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem