Wczoraj oglądałem ten niesamowity film, zachwycił mnie swoją grą Mystery man, Robert Blake. Czy ktoś wie dlaczego zakończył swoją karierę aktorską właśnie na tym filmie? W ciekawostkach dotyczących ww. filmu zwróciłem uwagę, że Richard Pryor i Jack Nance również zakończyli swoją karierę na "Lost highway". Czy wie ktoś...
więcejOd jakiegoś czasu staram się znaleźć tytuł kreskówki, która leciała w telewizji w tym samym czasie co Beast Wars:Transformers(Kosmiczne wojny) - mówię tu o latach 1996-97(około). Jej akcja rozgrywała się wewnątrz komputera, gdzie dwójka młodych -chłopak i dziewczyna programów/jednostek walczyła z wirusem o nazwie (też...
więcejGłównym bohaterem jest włochaty praczłowiek, którego zamrożonego znajdują ludzie współcześni, by następnie ożywić go po rozmrożeniu. Oczywiście nie wypuszczają go na wolność, a zamykają w specjalnie dla niego wybudowanym terrarium, by korzystając ze wspaniałej okazji badać naszego przodka. Koniec jest całkiem...
heyka;-)czy ktoś może wie, kiedy na polskie ekrany wchodzi film o uschi obermaier "high times" na podstawie książki o tym samym tytule???piosenka z fimu już u nas gości;-)bardzo mi zależy...;-))dzięki z góry za pomoc..;-))
Najlepsze, waszym zdaniem.
Według mnie bezapelacyjnie Requiem dla snu.
A oprócz tego Przekleństwa niewinności.
Efekt motyla.
Trzynastka.
Czekam na wasze propozycje;)
mam pytanie do fanow horrorow itp:D mozecie mi podac tytuly ogladanych przez Was filmow z motywem jeziora, smierci nad jeziorem itp?? ogladalm kiedys taki film w ktorym byl taki motyw ze nad jeziorem znaleziono jakiegos powieszonego goscia(chyba:)) ale jak mozecie podawajcie tytuly jakie wam tylko przyjda na mysl z...
Czy ktoś wie, gdzie można obejrzeć w necie Degrassi od sezonu trzeciego do szóstego? Chociażby po angielsku. Proszę, niech ktoś odpisze...
Szukam tytułu filmu, prawdopodobnie produkcji australijskiej fabuła jest taka - świat pogrążony w chaosie wojny nuklearnej, okręt podwodny USA (chyba) dostaje rozkaz by przedostać się do Australii gdyż tam jest spokój a skażenie prędko nie dotrze. Po drodze zawijają do swojego portu macierzystego, San Francisco(?) ale...
więcej