Proponuję, żebyśmy trochę różnorodności w tym dziale wprowadzili. Bo jasno się jakoś zrobiło. Myślę, że to dobry film ze świetną muzyką i głownym bohaterem, którego gra Mitchell, do którego postaci po prostu nie mam słów. Ufff...
Witam wszystkich forumowiczów i pozdrawiam!!!Szukam narazie kilku filmów na dvd bo na vhs je posiadam ale już niezaspecjalna jakość jest ich chociaż szczerze w to wątpię abym gdzieś te tytuły dostał na dvd no ale warto spróbować może na tej stronce mi się poszczęści i ktoś z WAS akurat je posiada np.z kupionych gazetek...
więcej
1. USA ( 105.463 ) ( Oscar )
2. Frankreich / France ( 21.459 ) ( Złota Palma )
3. United Kingdom / Vereinigtes Königreich ( 18.274 )
4. Polen / Poland ( 16.150 )
5. Deutschland / Germany ( 13.900 )
6. Italien / Italy ( 12.205 )
7. Spanien / Spain ( 9.980 )
8. India / Indien ( 9.733 )
9. Japan / Japan (...
Siema! Chcialem zapytac czy zna ktos seriale podobne do The O.C.(Życie na fali) i One Tree Hill (Pogoda na miłość). Glownie chodzi mi o gatunek i o grane osoby (mlodziez). Z gory dzieki
Witam serdecznie wszystkich.Poszukuję 6 sezonu przyjaciół.Mam wszystkie pozostałe a ten mi ukradziono.Czy ktoś móglby mi odstąpić?(wystarczy format divx)proszę.Oczywiście zapłacę albo wymienie się innym.Kontakt ze mną 3050914.Agnieszka
Z góry dziekuje
znacie moze jakies podobne filmy do football factory i hooligans??
cos o takich rozrubach i kibolach
pzdr
Gdzie w necie mogłabym pooglądać serial Degrassi? Próbowałam na youtube, ale tam nie ma całych odcinków. Za każdą pomoc dzięki z góry! Niech Bóg Wam błogosławi ;) marfa