Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

Proponuję, żebyśmy trochę różnorodności w tym dziale wprowadzili. Bo jasno się jakoś zrobiło. Myślę, że to dobry film ze świetną muzyką i głownym bohaterem, którego gra Mitchell, do którego postaci po prostu nie mam słów. Ufff...

Witam wszystkich forumowiczów i pozdrawiam!!!Szukam narazie kilku filmów na dvd bo na vhs je posiadam ale już niezaspecjalna jakość jest ich chociaż szczerze w to wątpię abym gdzieś te tytuły dostał na dvd no ale warto spróbować może na tej stronce mi się poszczęści i ktoś z WAS akurat je posiada np.z kupionych gazetek...

więcej

1. USA ( 105.463 ) ( Oscar )
2. Frankreich / France ( 21.459 ) ( Złota Palma )
3. United Kingdom / Vereinigtes Königreich ( 18.274 )
4. Polen / Poland ( 16.150 )
5. Deutschland / Germany ( 13.900 )
6. Italien / Italy ( 12.205 )
7. Spanien / Spain ( 9.980 )
8. India / Indien ( 9.733 )
9. Japan / Japan (...

Siema! Chcialem zapytac czy zna ktos seriale podobne do The O.C.(Życie na fali) i One Tree Hill (Pogoda na miłość). Glownie chodzi mi o gatunek i o grane osoby (mlodziez). Z gory dzieki

Witam serdecznie wszystkich.Poszukuję 6 sezonu przyjaciół.Mam wszystkie pozostałe a ten mi ukradziono.Czy ktoś móglby mi odstąpić?(wystarczy format divx)proszę.Oczywiście zapłacę albo wymienie się innym.Kontakt ze mną 3050914.Agnieszka
Z góry dziekuje

znacie moze jakies podobne filmy do football factory i hooligans??
cos o takich rozrubach i kibolach
pzdr

szukam czegos w stylu "aniolkow charliego" mozecie cos polecic??

Chciałbym poprosic was o polecenie jakiejś ciekawej komedii romantycznej..bardzo prosze o odp

Gdzie w necie mogłabym pooglądać serial Degrassi? Próbowałam na youtube, ale tam nie ma całych odcinków. Za każdą pomoc dzięki z góry! Niech Bóg Wam błogosławi ;) marfa

Może trochę nie na temat, ale prosze jak ktoś wie kto przyznaje Złote Maliny to niech mi napisze bo kompletnie nie rozumiem na jakiej zasadzie są przyznawane. Dobrzy aktorzy mają czasami po tyle nominacji do tych nagród że aż się wierzyć nie chce, np Demi Moore, Kevin Costner.