Witam!
Jakies rok temu ogladalam film ,oczywiscie zapomnialam tytul,bo mam kiepska pamiec. Opowiada o relacjach miedzy chlopcem a synem .Chlopiec jest dosyc glupi,ojciec go nie akceptuje poniza.I tak przez caly film. Kulminacyjny moment jest wtedy gdy chlopiec umiera na plazy.Ojciec znajduje jego cialo i zaczyna...
Poszukuję tytułu pewnego filmu. Opowiadał on o czterech chłopcach, akcja działa się w lesie (ci chłopcy chyba czegoś tam szukali). To chyba stary film, oglądałam go parę lat temu.
Dokładnie pamiętam tylko jedną scenę: chłopcy kąpali się w jeziorze, po wyjściu z wody okazało się, że jeden z nich ma w majtkach pijawkę...
FILMZZZ.COM - darmowe i bezkłopotliwe ogladnie nowych filmów (300, Prestiż, Piła, Hooligans, Transformers)
w zwykle dobrej jakości. Co o tym sądzicie (znalazłem przez przypadek). ??
nie zdziwcie sie jak sceny z tego sameggo filmu będa w róznych punktach;]wszedzie o horrory chodzi;]
1. jedzie sobie grupka ludzi samochodem w nocy i ktos ich minal na drodze i mrygnal (mrugnal?;p) swiatłami i cos sie tam pozniej dzieje...
2. jakis szalony tir jedzie za jakimis ludzmi i jest taka scena jak ci...
coś ostatnio mało tu życia na tym Filmwebie, więc postanowiłem, że czas najwyższy to zmienić... Może podyskutujemy na temat filmów? A konkretnie tytułów filmów... mianowicie chciałbym abyście podali JEDNO (zeby nie było tego za dużo) według was najgłupsze tłumaczenie tytułu filmu zagranicznego na język polski......
Najlepsze nieamerykańskie, powinna powstać taka selekcja. 100 filmów akademii nie uwzględnia chyba żadnego.
TOP 10 ( z tych w miarę nowszych)
> Underground
> Amores Perros
> Miasto Boga
> Czarny Kot, Biały Kot
> Życie Jest Piękne
> Labirynt Fauna
> Życie na Podsłuchu
> Grbavica
> Fucking Amal
> Wszyscy...
Czy ktokolwiek zna tytuł takiego filmu, który leciał chyba na Polsacie.
Było o takim chłpoaku, który wraz z kolegami założyli zespół. Stepowali w hali jakiejś firmy. Mieli występy. Zbyt wiele nie pamiętam, może z wyjątkiem fragmentu w którym "podkuwali" buty kawałkami metalu. Prosze o szybką odpowiedź.
Film oglądałem wiele lat temu w TVP w kinie nocnym.
Akcja rozpoczyna się podczas manewrów wojskowych. W czasie burzy oddział wojska m.in. z helikopterem, przenosi się w czasie i "lądują" w okresie średniowiecznej Japonii, wplątują się w walki między klanami samurajów.Ogólnie wielka masakra samurajów przez współczesne...