Witam jaki film z typu
Sensacja, przygodowy, komedia/komedia romantyczna, akcja
Chciałbym jakieś filmy z tych kategori obejrzeć tylko nie znam żadnych fajnych tytułów filmów, najlepiej jakieś filmy od roku 2003 w górę
Cześć,
Szukam filmu/musicalu pod tytułem Grease. Może ma to ktoś w domu na kasecie wideo albo płycie CD?? Uwielbiam ten film i bardzo mi na nim zależy. Role Johna Travolty i Oliwii Newton-John są wyborne. Będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś się odezwie w tej sprawie.
Dno,dno i jeszcze raz dno!!! Jestem wielkim fanem cyklu, ale to co zobaczyłem całkowicie mnie zaskoczyło. Po pierwsze 'image' Willisa całkowicie inny (zarówno fizycznie i psychika postaci). Scenariusz tak prosty, że aż boli. Nomen omen, ten pomysł 'skrzywdzonego' urzędnika państwowego już był w "Liberatorze 2". Willis...
więcej14 grudnia 1939 roku w kinie Loew?s Grand (Atlanta, USA)odbyła się premiera ?Przeminęło z wiatrem?. Po projekcji burmistrz miasta wszedł na scenę i poprosił publiczność o ?oklaski dla czarnych członków obsady?... Ci jednak nie mieli szansy by podziękować za wyróżnienie ? kino bowiem przeznaczone było wyłącznie dla...
Czy jest to nowy film Michael'a Mann'a (reżyseria i scenariusz)? Znalazłem w sieci jakieś napomknięcia o tej produkcji, której ukończenie jest jakoby zaplanowane na rok 2009.
Jeśli ktoś coś wie to proszę o update tutaj.
Witam wszystkich znawców tego filmu (Miasto Kobiet).
Jest w tym filmie taki moment: banda naćpanych nastolatek jedzie samochodem w nocy wioząc głównego bohatera. Ciekawi mnie jakiej muzyki wówczas słuchają. Co to za zespół / utwór?
dzięki
pozdrawiam
witam, szukam tego filmu, jesli ktos go ma na sprzedaz to chetnie kupie, oczywiscie za rozsadne pieniadze
z jakiego kraju najbardziej przypadła Wam do gustu? ja uwielbiam japońską, bez względu na epokę w kinie. fascynuje mnie niezmiennie od lat.
jaka epoka w kinie jest najlepsza, najbardziej wyrazista, najciekawsza pod względem spojrzenia na zjawisko kina? mam nadzieję że jakiś ambitny kinoman się znajdzie...
Witam,
od dłuższego czasu szukam tytułu filmu, który oglądałem w TV we polowie lat osiemdziesiątych. Jest to film sztuk walki, o komediowym zabarwieniu, chyba chinski lub z hongkongu. Film opowiada o grupie płatnych morderców. Pamiętam, że jeden z morderców używał do zabijania kwiatu róży (wbijał ją ofierze w...
Na merlinie jest promocja; przy zakupie dwóch lub więcej cena jednego wynosi 13zł. Tutaj spis:http://www.merlin.com.pl/frontend/browse/promotion/2/best_film.html
Osobiście nie mam żadnego i w związku z tym moje pytanie: które z tych filmów moglibyście polecić?
Ja oglądałem Księgę Diny i uważam, że to dobry film i...