Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Byłem niedawno w manufakturze łódzkiej w cinema city i tam patrze ulotka filmu SIGN jes dziwna bo wykonana z innego parieru i przedstawia olbrzymią ilość czegoś? na odwrocie są tylko krótkie recenzje a gdy wpisuje SIGN do wyszukiwarki film webu nie wyskakuje mi żaden nowy film o takim tytule chciałbym się...

Witam. :)
W google natknęłam się na post o filmach metrażowych tutaj na forum, dlatego chciałam zapytać o pewien film i mam nadzieję, że jeśli ktoś WIE o jaki film chodzi to zaspokoi moją ciekawość.

Film na pewno powstał przed 2005rokiem. Jest to film krótkometażowy o kobiecie, która popełniła samobójstwo. I cały...

więcej

jestem ciekaw jakie są wasze fascynacje filmowe, jaka ulubiona epoka w dziejach kinematografii, najlepsi reżyserzy

nie chce wam nic mowic ale poprostu nie wytrzymam ma brenda taka piekna sukienke ze zemdleje!!!

Cześć :)
Szukam filmów o zespołach czy dziewczynach cheerleadrers.
Będę wdzieczna za każdy podany tytuł :)
Z góry dzięki :) :) :)

Pomóżcie mi namierzyć sklep internetowy, bądź inne miejsce - w którym kupię film "Trzy pogrzeby Malquiadesa Estrady"! Widziałam go w kinie rok temu (na maratonie)i bardzo chcę mieć go w swojej kolekcji. Czy ktoś może mi pomóc? :/

Wytyczona przez Shreka moda na animowane sequele mające powtórzyć i zdystansować sukces pierwowzoru rozprzestrzenia się. Podbudowany sukcesem Epoki lodowcowej 2 Fox zapowiedział własnie przystąpienie do prac nad trzecią częścią filmu. Bliższe szczegóły na razie nie są znane.

jakie znacie tytuly filmow z udzialem tego auta (bialego) interesuja mnie pozycje z lat 80 i poczatku 90. dziekuje serdeczne za kazda pomoc

użytkownik usunięty

i jego Plan 9 From Outer Space to klasyk!!! fakt że chały ale genialny!! jeden z największych filmów w historii kina!!! te dialogi typu:
-on nie żyje!
-został zamordowany i wygląda na to że ktoś tego dokonał
Perełki!! obowiązkowa pozycja dal każdego kinomana-maniaka

jakie znacie tytuly filmow z udzialem tego auta (bialego) interesuja mnie pozycje z lat 80 i poczatku 90. dziekuje serdeczne za kazda pomoc