Hej!
Znacie może jakieś filmy takie jak SAMOTNOŚĆ W SIECI czy MASZ WIADOMOŚĆ? Chodzi o to, że ludzie rozmawiają ze sobą przez internet i się zakochują w sobie. Albo czy są takie filmy, że ludzie rozmawiają przez neta ale znają się-wiedzą kto jest kto.
Proosze odpowiedzcie :)
Wczoraj ogladalam ten film, ale do momentu kiedy ten mezczyzna dostaje list od Lolity, w ktorym ona pisze ze jest w ciazy i potrzebuje pieniedzy. Za odp z gory dzieki ;)
Chciałbym sie Dowiedziec od was jakie są wasze ulubione filmy z tego gatunku
Oto moje
1.The Thing (Coś)
2.Hellraiser (Wysłannik piekieł)
3.Hellraiser:Hellbound
4.The Blob (Blob zabójca)
5.Martwe zło
Czekam na wasze typy
Pozdro
Uwaga! Chciałem poinformować , że gdy chcę wejść na stronę z filmem "Immortal - kobieta pułapka" antywirus krzyczy, że na stronie jest robak. To raczej informacja do operatorów serwisu, nie chciałem wysyłać maila ani bawić się w szukanie jakichś innych adresów. Po prostu piszę o tym tu i teraz.
Pozdrawiam
Arek
Poszukuję tytułów filmów, których akcja dzieje się w XIX wieku (najlepiej w Rosji, ale niekoniecznie) jak np. Oniegin.
Mile widziane amerykanskie produkcje.
"Złoto Mackenny" zostanie wyemitowany dziś tzn. 1.07.07 o godzinie 10.45 na Polsacie , z genialnym lektorem Jarosałem Łukomskim (Szeregowiec Rayan , kompania bracii ) po godzinie 20 nalezy spodziewać się na TVN-ie "Parszywej dwunastki" pod dowództwem Lee Marvina a o 0:30 na TVP1 w Uczcie kinomana Bliskie spotkania 3...
więcej
Poszukuje filmow o tancu, muzyce hip-hop r&b.Oto lista filmow ktore ogladalem i bardzo polecam:
1 Honey(swietne tance+jessica alba)
2 You've got served(wojny taneczne)
3 Stomp The Yard
4 Take the Lead(polaczenie tanca klasycznego z tancem hip-hop)
5 Step Up
6 ...
... w których jest wątek o miłości nauczyciela do ucznia, albo odwrotnie. Coś w tym stylu, czy przyjaźni nauczyciela z uczniem. Za przykłady z góry dzięki.
Jakie są Wasze pierwsze wrażenia po obejrzeniu 3 części "Shreka"? Przed premierą słychać było pogłoski, że to najgorsza część. Czy się z tym zgadzacie?
Jeśli chodzi o mnie to stanowczo się z tym nie zgadzam. Według mnie "trójka" bije 2 część na głowę. Lepsza animacja, ciekawsza fabuła, świetne teksty. Warto było...