Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Siema według mnie najlepsze filmy 2005r to :
American Pie Obóz muzyczny,
polowanie na druhny,
niecne uczynki,
The Long Weekend,
Słoneczna Ibiza,
więcej nie pamiętam ale z 7-9 się jeszcze znajdzie

I niestety zapomnialem jaki nosil tytul.Skladal sie z kilku czesci.Akcja kazdej z nich dziala sie w innym miescie.Na przyklad jedna z nich byla historia kobiety mieszkajacej bodajze w Mexico City,ktora aby utrzymac swoje dzieci trudnila sie striptizem w klubie,gdzie kazdy dowolnie mogl ja sobie obmacywac.Inna historia...

więcej

Kiedyś oglądalem...dawno temu...pewien film. Dwóch facetów przyjechał do bogatego buca grać w karty...przegrali i za karę musieli budować mur z kamieni...

Moze ktos kojarzy tenze film...prosze o tytul.

Pozdrawiam

czy może ktoś się orientuje co zrobić z plikiem filmowym który ma rozszerzenie .avi a otwiera się jak plik muzyczny ?

Grał tam albo Brad Pitt albo Johnny Deep albo ktoś w tym stylu. I ten gościu musiał unikać światła i chodził w jakimś kombinezonie.

Był kiedys film rok ok 1999 o dziewczynce i chlopczyku ktorym zabroniono sie spotykac i oni na przekór uciekli (on byl chory) i zatrzymali sie pod pewnym drzewem i zatakowaly ich pszczoly a on byl uczulony na ich jad i zmarl. Co to byl za film prosze o pomoc ?!

witam.mam pyt. odnosnie filmu.Pare lat temu leciał film o chłopaku skazanym na pobyt w zakładzie poprawczym.w wyjsciu na wolnosć pomagała mu kurator sądowa badz terapeutka.Film byc moz emiał tytuł kuratella>Pamięta go kooś moze.Dzieki za odp.

mam prosbe/pytanie:
szukam tytułów filmów w których (niekoniecznie w pierwszoplanowych rolach) występują wariaci lub ludzie wycofani społecznie..
pozdrawiam
jokgl

Pytanie do fanów Bollywoodzkich produkcji:
Jak zdobywacie filmy?
Jakie polecacie?

Jakie filmy w najbliższym wolnym czasie chcielibyście oglądnąć i dlaczego akurat takie?