Zastanawia mnie fakt co myślicie o filmie Harry Potter. Wielu osobom np mnie film ten się bardzo podoba. Są osoby które nie podzielają tego zdania. Są również osoby które twierdzą że to durny film, mimo to że nigdy go nie widzieli. Co wy o tym sądzicie?? Jeśli wam się podoba lub nie, to dlaczego??
Bardzo bym prosił o zapisanie mi jak najwięcej filmów o zombie ponieważ bardzo je lubie.Z góry dziękuję.
Witam!
Szukam oryginalnych napisow do krotkometrazowki "Education for Death". Bardzo mi na tym zalezy, prosze o szybka odpowiedź!
Chyba amerykanska produkcja, poczatek lat 90-tych. Komediowy horror, moze nawet i dla malolatow. Albo dwu-, albo i trzyczesciowy. Chodzi o chlopaka, wystawna wille, duchy i obiektem zainteresowania jest szklana czaszka, dajaca posiadaczowi moc. Tytul kompletnie mi wylecial z glowy, cos z "doom"...? Pomozcie :)
jak nazywa sie film (polski)w którym wiozą silnik z Przemysla do Szczecina i na odwrót, spotykaja sie pod mostem.
Prosze o tytul
Mam pytanie jak w temacie, więc powtarzać się nie będę:) Chodzi mi o to, że kiedyś można było dodać film, a teraz nie mogę albo nie potrafię. Jeżeli ktoś może mi wyjaśnić to nie odsyłając mnie do FAQ to będę bardzo wdzięczna:)