Romans, dramat,
Kobieta wyjeżdża w sprawach służbowych do Wenecji, tam poznaje przystojnego Irlandczyka, który jest reporterem, dziennikarzem wojennym. Facet jest wdowcem, a jego córkę wychowuje jego matka. Kobieta związana jest z innym, planuje z nim ślub. Nawiązuje jednak romans z dziennikarzem. On jednak później...
Pamiętam że oglądałem go w dzieciństwie, ale nie skończyłem bo wiadomo jak się jest małym to się wcześnie chodzi spać a przedewszystkim się nie ogląda takich filmów :P
Pamiętam troszkę fabułę, oto ona:
Grupa studentów medycyny (chyba) postanawia przerzyć śmierć kliniczną, pokolei się wprowadzają w stan śmierci...
Szukam jakichś ambitnych filmów, mogą to być np. dramaty, byle nie komedie i horrory, coś co was najbardziej zainteresowało, co polecilibyście?
Znacie jakiś film co przekroczyłby na filmwebie choć 1500 tematów??
Jak narazie nie udało mi sie takiego wyłowić ;/
Jaki moze byc tytul filmu? Glowny watek: zlodziejaszek probuje skompletowac kod do sejfu (skrytki), ktorego numery sa w partiach wytatuowane na zadkach kilku kobiet :-) (nawet u zakonnicy).
Czy ktos pamieta/kojarzy ten film ?
Wie ktos jak sie nazywał film azjatycki, w któreym główną rolę grał facet, który został wsadzony na 15 lat do pokoju z którego nie mógł wyjść i tam pod koniec język sobie uciął i zęby wyrywał ludziom... Zapomniałem tytułu a potrzebne mi to :)
Film który "chodzi za mną" od dosyć dawna , niestety ostatni raz gdy był emitowanyw TV , dokładniej na kanale TVP1 o godzinie 12.00 w Piątek kilka lat temu , przez blisko 10 minut panowały "ceimności egipskie" a dialogi były prowadzone i nawet jakaś walka była tyle że w takich ciemnościach nic nie dało się zobaczyć i...
więcej