Szerze mowiac,wydaje mi sie,ze nikt nie potrafilby przedstawic w tak oryginalny osoby Jacka Sparrowa,co Deppowi udalo sie nieprawdopodobnie swietnie!Jak wy uwazacie,czy widzicie kogos,kto zagralby to lepiej?dlaczego?
Szukam filmów o podobnej tematyce do mojego nowego filmu i pasujących do tej refleksji spod pióra Oscara Wilde'a. Szukam tytułów, które pasowałyby do mojego filmu. Jeżeli ktoś chciałby go zobaczyć, ocenić, skomentować więcej info na moim blogu. Pozdr.
to najbardziej oczekiwana premiera roku?
albo też:
-Spiderman 3
-Harry Potter5
czy
-Transformers ??????
Ja sądzę że zdecydowanie Piraci xD
Witam społeczność filmłebu,
Sam nie potrafię dokładnie opisać czego szukam, ostatnio mam zajawkę na filmy romanyczne , może nie romantyczne ale namiętne (true romance, london), nawet "krwawy diament" oglądałem zwracając uwage wyłącznie na wątek miłosny, z "infiltracji" pamiętam wyłącznie motyw kiedy DiCaprio rzuca...
Jestem ciekawa, czy znacie może jakieś filmy, które są rewelacyjnym studium ludzkiej psychiki i ludzkiech zachowań w obliczu różnych sytuacji, do których ludzie nie są przygotowani...?
Poszukuję filmów, które oferują coś więcej niż tylko perypetie sercowe i seksualne młodzieży...
Mam już dość, bo jakieś 99,9% komedii, które lecą w telewizji są wiecznie o tym samym, aż do znudzenia. To nawet nie jest śmieszne...
A chciałabym obejrzeć jakiś film z naprawdę inteligentnym humorem, bez żadnych bąków,...
Bardzo proszę o pomoc...Szukam tytułu filmu, którego treść opowiada o kierowcy ciężarówki, który atakuje innych kierowców swoją cieżarówką...Nie pamiętam dokładnie,ale akcja odbywa się chyba na route 66. Jest to film mający chyba przeszło 10 lat. Leciał kilka razy na TVN. Proszę o pomoc...
witam
jakie znacie filmy o tematyce motoryzacyjnej cos pokroju 60 sekund, gdzie wlasnie wystepuje motyw american muscle car, bylo kilka takich tytulow ale wylecialy mi z glowy.
Dzieki z gory
Możecie doradzic jakimi filmami sie zainteresowac. Chodzi mi o filmy pokroju American Pie, Wieczny student czy Niecne uczynki. Czyli filmo o znudzonych amerykańskich licealistach czy studentach. Wiem że niektórzy z was powiedzą że są to płytkie filmy dla ludzi z marnym poczuciem humoru jednak o gustach sie nie...