Witam teraz wyszły filmy spiderman 3, piraci z karaibów na krańcu świata, taxi 4, wzgórza mają oczy 2,
Kiedy one wyjdą na dvd z lektorem może domyślacie sie kiedy wyjdą z lektorem
Prosze o oidpowiedź
Kod Merkury!:D Prakot obejrzał wczoraj na TVN-ie ten oto film i zamiauczy o nim tak : Dzieło soldine, aczkolwiek nieprzełomowe:D Dałbym 8/10 jednakowoż fabuły nie wymyślił reżyser lecz zaczerpnął ją z pani książki:D W związku z tym za (moim zdaniem) lekkie zmarnowanie potencjału fabuły, Prakot wystawił 7/10.
PS :...
może ktos wie czy Serial jericho bedzie kontynuowany, bo zakończył się w bardzo denerwującym momencie i na razie nic nie wyszukałam aby mieli nagrywac kolejne odcinki ..:-(
Główni bohaterowie grali w piłkę nożną. Pamiętam takie postaci jak: Cubasa, Kodżiro, Wakajabaszi.
Z góry dzięki za pomoc.
Mianowice piosenka pochodzi z filmu 'Zorro'. jedyne co moge dodać do ułatwienia to trailer tego ze filmu: http://www.youtube.com/watch?v=I2kKPiW2QYg PIOSENKA ta zaczyna sie 01:30 min. za pomoc z góry dziekuję! :)
NA PRZEŁOMIE 2007/2008 NA EKRANACH KIN POJAWIĄ SIĘ TRZY NOWE FILMY Z RUSSELLEM: "15:10 TO YUMA", "AMERICAN GANGSTER" I "TENDERNESS". NIE WIEM, CO SOBIE MYŚLI NASZ ULUBIENIEC, ALE CHYBA MA CHRAPKĘ NA OSCARA. WIELKĄ CHRAPKĘ!
Parę lat temu oglądałam film (komedię), pamiętam co nie co z treści, może ktoś będzie wiedział o jaki film chodzi bo ja nie mogę sobie przypomnieć i strsznie mnie to męczy.
Tak więc:
Pewnien polityk, startujący na jakieś ważne stanowisko, wysyła swoją asystentkę do Irlandii aby odnlazła jego korzenie. Gdy dziewczyna...
Może to wyda Wam się śmieszne, ale spróbuję, co tam:) Pamiętacie jak kiedyś na TVP1 były puszczane ok. godz.9.00 rano w soboty filmy i kreskówki Disney'a?? Takie jak Alladyn, itp. Ja mam tak, że pewne, czasem przypadkowe rzeczy zapadają mi na dłuuugo w pamięć. Po prostu. Pamiętam taki film, który oglądałam ok. 8, 9 lat...
więcej